آیا می دانید خوشمزه ترین کیوی صادراتی با قیمت مناسب کجا وجود دارد؟

کیوی صادراتی یکی دیگر از اقلام صادراتی ایران  است که در بازار های جهانی طرفداران زیادی دارد . این محصول که با نام کیوی هایوارد نیز شناخته می شود از جمله محصولات پر تقاضا در بازار های خارجی است که موجب گردیده تا امر صادرات این محصول با رونق بالایی مواجه شود.

نوع کیوی

صادراتی

صادرات به

روسیه, هند, ترکیه, امارات (دبی), کویت, عمان, قطر, ارمنستان, گرجستان, قزاقستان, ازبکستان, تاجیکستان, پاکستان, افغانستان

تولید شده توسط باغداران

شمال, تالش, آستارا, تنکابن, مازندران, گیلان, گلستان

شرایط فروش

فروش نقدی, فروش عمده

گونه یا واریته

هایوارد, hayward

کد تعرفه گمرکی کیوی

08105000

سایز بندی

70 تا 80 گرمی, 80 تا 90 گرمی, 90 تا 110 گرمی, 110 گرمی به بالا

بسته بندی

کارتن, سبد پلاستیکی

قیمت کیوی

کیوی صادراتی و قیمت روزانه آن تحت تاثیر قیمت دلار روز است و با آن ارتباط مستقیم دارد. قیمت امروز کیوی صادراتی را از طریق تماس با شماره تلفن 09131098875 استعلام بفرمایید.

قیمتی که در سایت مشاهده می فرمایید، هر روز ساعت 11 به صورت آنلاین به روز رسانی می شود.

فروش عمده کیوی

تیم تامین و فروش آیجیمکس، با توجه به قراردادی که با تولید کنندگان کیوی و باغداران دارد، تولیدات این عزیزان را کاملا به صورت عمده خریداری می کنند.

تیم آیجیمکس محصولات را در اختیار صادرکنندگان حاضر در شرکت های مدیریت صادرات و تجار قرار می دهد.

صادرات کیوی

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صادرات کیوی به کشورهای زیر می توانید همه روزه در ساعات کاری شرکت از طریق شماره تماس 09131098875 تماس بگیرید و از قیمت روز این محصول مطلع شوید. :

  • روسیه
  • هند
  • عراق
  • عمان
  • امارات (دوبی)
  • قطر
  • ترکیه
  • گرجستان
  • پاکستان
  • افغانستان

برای آگاهی از روند آماده شدن کیوی صادراتی برای ارسال، حتما فیلم زیر را ببینید!

چه کشور هایی طرفدار کیوی صادراتی هستند؟

طرفداران کیوی صادراتی تنها به این  سه کشور ختم نمی شوند بلکه این محصول توانسته گوی رقابت را از سایر کشور های تولید کننده کیوی گرفته و تا قلب بازار های اروپایی نیز پیشروی کند.

بیشترین حجم کیوی صادراتی  در استان های شمالی ایران نظیر گیلان و مازندران کشت و تولید می شود. بنابراین اگر قصد صادرات کیوی را دارید بهتر است سری به شهر های شمالی ایران زده و با باغداران شمالی وارد مذاکره شوید تا مستقیما از خود تولید کننده خریداری نموده و بتوانید خریدی با قیمت عمده کیوی داشته و در عین حال هزینه های اضافی و واسطه گری ها را حذف نمایید.

شرایط کشت کیوی صادراتی در چه استان هایی از کشور مهیا است؟

بیش از 8000 هکتار سطح زیر کشت کیوی در ایران است که با توجه به سازگاری درختان کیوی با اقلیم شمال کشور و همچنین بالا بودن میزان برداشت این محصول، باغ های کیوی روز به روز در دو استان مازندران و گیلان رو به گسترش هستند و تولید سالانه این میوه نیز روند افزایشی دارد.

 

gimex seifijat - آیا می دانید خوشمزه ترین کیوی صادراتی با قیمت مناسب کجا وجود دارد؟

 

با توجه به تحقیقات انجام گرفته، شرایط آب و هوایی و خاکی مناسب برای کشت این محصول فقط در استان های شمالی کشور، مازندران، گیلان و گلستان فراهم است و در سایر استان ها به دلیل رطوبت نسبی کم، سرمای زمستان و بالا بودن PH خاک، کشت این محصول امکان پذیر نیست.

2 نکته مهم جهت حفظ کیفیت کیوی صادراتی !

برای جلوگیری از پایین آمدن کیفیت طعم کیوی صادراتی از اصرار بی مورد به باغدار به منظور برداشت زود تر از موعد خودداری کنید. 2 راهکار برای عملی شدن آن وجود دارد:

  1. اول اینکه به سردخانه ها دستور داده شود که تا قبل از ماه آبان هیچ بار کیوی را قبول نکنند
  2. دومین راه حل این است که به باغدار دستور دهیم تا قبل از ۲۵ آبان هیچ برداشتی از مزارع نداشته با شد.

اهمیت بسته بندی کیوی صادراتی در چیست؟

کیوی صادراتی یکی از حساس ترین میوه هایی  است که در صورت حمل و نقل نا صحیح و استفاده از بسته بندی ناکارآمد به سرعت از بین می رود. بنابراین بایستی از بسته بندی هایی استفاده شود که در عین حالی که در خور شان یک محصول ایرانی است و معرف کالای شماست بتواند کیوی صادراتی را تا رسیدن به مقصد سالم نگاه دارد.

بسته بندی کیوی صادراتی باید به وسیله کارتن ها یا سبد هایی با کیفیت و مستحکم باشد. به گونه ای که تا زمان رسیدن بار به کشور مقصد کوچک ترین آسیب و گندیدگی و یا حتی آفتی محصول را تهدید نکند.

همچنین این محصولات بایستی در محفظه های مناسب و یخچال های مخصوص حمل میوه ارسال شوند تا در صورت طولانی بودن مسیر، کیوی های صادراتی خراب نشوند. مبنی بر این قانون، کیوی صادراتی باید در کارتن یا سبد یک ردیفه با شانه ۳ تا ۴ کیلوگرم، در سبد دو ردیفه ۵-۸ کیلوگرم و در کارتن ۱/۵ تا ۲ کیلوگرم بدون شانه صادر گردند.

کیوی صادراتی اصفهان

جایگاه ایران در تولید کیوی صادراتی کدام است؟

در حال حاضر صادرات کیوی از ایران با مقدار سالیانه 300 هزار تن کیوی توانسته لقب چهارمین تولید کننده کیوی در جهان را از آن ایران کرده است و همین امر پتانسل بالایی را برای صادرات این محصول در اختیار تجار ایرانی قرار داده است و می توانند محصولاتشان را به عمده خریداران کیوی صادراتی نظیر کشور هایی همچون روسیه، هند و ترکیه صادر نمایند.

روش های صادرات کیوی به کشور هایی چون هند یا روسیه را می دانید؟

برای صادرات کیوی به روسیه یا هند، روش های مختلفی برای انتقال محصولات وجود دارد که می توان به روش های دریایی و هوایی اشاره داشت. عموما عمده محصولاتی نظیر صادرات کیوی به روسیه از طریق دریا صورت می گیرد و کانتینر های حاوی بار تا بندر این کشور، کالا را حمل کرده و به خریدار تحویل می دهند.

البته شرایط برای ارسال هوایی کیوی صادراتی نیز فراهم است که تنها در زمانی که خریدار تقاضای ارسال هوایی به منظور رسیدن زود تر محصول را داشته باشد و یا اینکه انتخاب این شیوه از نظر قیمتی تفاوت چندانی با صادرات زمینی نداشته باشد از آن استفاده می گردد.

تصور اینکه می توانید به راحتی بسته بندی طراحی نموده و از آن به منظور صادرات کیوی به هند استفاده کنید را نداشته باشید، بلکه قوانین جدید بازرگانی ایران برای بسته بندی هر محصول کشاورزی وضع شده است که کیوی نیز از آن ها مستثنی نیست.

از صادرات کیوی به هند چه می دانید؟

کشور آسیایی هند نیز یکی دیگر از مهم ترین متقاضیان خرید کیوی صادراتی ایرانی به شمار می رود؛ بنابراین اگر قصد صادرات کیوی را دارید می توانید کشور هند را نیز مد نظر قرار دهید. شما برای صادرات کیوی به هند باید به بررسی تقاضا برای این میوه توجه کنید و با بررسی های لازم و تعیین خریداران واقعی، اقدام به عقد قرارداد و صدور کالای درخواستی این کشور نمایید.

نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که آب و هوای هندوستان گرم بوده و ممکن است در اثر سهل انگاری در امر حمل و نقل و بسته بندی کالا کیفیت میوه شما به شدت کاهش یافته و بعضا تا زمان رسیدن به مقصد خراب شود.

بی شک هیچ تاجری تمایلی به خرید میوه گندیده ندارد و این نه تنها موجب ضرر و زیان شما می شود بلکه اعتبار محصول ایرانی را نزد کشور های خارجی زیر سوال خواهید برد. بنابراین تاکید به بسته بندی مناسب و صادرات کیوی در کانتینر ها و ماشین های دارای یخچال به جهت حفاظت از محصول امر مهمی در زمینه صادرات کیوی به هند تلقی می شود.

کیوی صادراتی

از اشتباهات رایج تجار ایرانی در صادرات کیوی به ترکیه…!

یکی دیگر از اشتباهات تجار ایرانی برای صادرات کیوی به ترکیه ارسال بی رویه این میوه به صورت نارس است! عده ای از صادر کنندگان، کیوی را زمانی که هنوز کاملا نرسیده است خریداری نموده و به کشور ترکیه صادر می کنند.

تجار بر این باور هستند که صادرات کیوی به صورت نارس تا حد زیادی ضرر و زیان احتمالی ناشی از خرابی محصول در طول مسیر را جبران می کند اما غافل از این که تاجران ترک زبان از این فرصت به نفع خود استفاده کرده و این کالای ایرانی را به نام خود به سایر کشور ها فروخته و به سود زیادی دست پیدا می کنند.

اما خوشبختانه این مشکل توسط گمرک کشور تا حد زیادی بر طرف گردیده است و بر اساس قانونی مبنی بر عدم اجازه برای صادرات تا زمان تعیین شده، ارسال این محصول به کشور های مختلف ممنوع است و می توان این عمل را نوعی حمایت از محصول ایرانی دانست. صادرات بهترین کیوی شمال به ترکیه اغلب از طریق مرز بازرگان انجام می شود که به دلیل نزدیک بودن این گمرک به شمال امکان صادرات به صورت زمینی و به وسیله کانتینر را آسان می سازد.

کیوی صادراتی ویژه

نکاتی کلی در خصوص صادرات کیوی از ایران :

شاید داشتن اطلاعاتی جزئی در خصوص صادرات کیوی از ایران برای صادر کنندگان خالی از لطف نباشد به همین منظور در ادامه برخی از این نکات را در اختیار مخاطبان مقاله قرار داده ایم… با وجود اینکه سالانه حدود 300 هزار تن کیوی در کشور ما ایران تولید می شود، سهم صادرات تقریبا نیمی از آن است البته لازم به ذکر است که در برخی سال ها به جهت شرایط اقلیمی خاص مانند سرما و برف بی ‌سابقه سبب نوسان تولید این محصول شده است.

ایران با داشتن رتبه چهارم در تولید جهانی کیوی، از نظر صادرات بعد از ایتالیا، نیوزیلند، شیلی، بلژیک، یونان، هلند و فرانسه در رده هشتم جهان قرار گرفته است. این در حالیست که صادرات کیوی از ایران به دلیل وجود اختلاف زمان برداشت با نیم کره جنوبی، امکان عرضه در بسیاری از بازارهای اروپایی و آسیایی را دارا است.

کیوی در کشور ما به عنوان یک محصول صنعتی شناخته می شود و به همین جهت بیشتر صادر کنندگان تمایل زیادی به صادرات این محصول سود آور دارند. از جمله مشتریان و خریداران پر و پا قرص کیوی صادراتی ایران می توان به کشور های قزاقستان، کویت، مالزی،هند،بحرین،قبرس،روسیه،ترکیه،سودان،عراق،عمان،پاکستان، عمان،ایتالیا، گرجستان، آذربایجان  اشاره داشت.

کیوی صادراتی

رتبه بندی برترین کشورهای صادر کننده کیوی در جهان

طبق آماری که در سال 2018 برای صادرات کیوی معرفی شده است، 15 کشور در جهان بیشترین ارزش دلار را از صادرات کیوی به دست آورده‌اند. طبق این رتبه بندی، اسامی کشورها به صورت زیر معرفی می شود:

• کشور نیوزیلند با سهمی حدود 50 درصد
• کشور ایتالیا با سهمی حدود 17 درصد
• کشور بلژیک با سهمی حدود 10 درصد
• کشور شیلی با سهمی حدود 7 درصد
• کشور یونان با سهمی حدود 25 درصد
• کشور ایران با سهمی حدود 3 درصد
• کشور هلند با سهمی حدود 2/5 درصد
• کشور اسپانیا با سهم 1 درصد
• کشور فرانسه با سهم 1 درصد
• کشور آمریکا با سهمی حدود 0/9 درصد
• کشور پرتغال با سهمی حدود 0/8 درصد
• کشور آلمان با سهمی حدود 0/7 درصد
• هنگ کنگ با سهمی حدود 0/6 درصد
• کشور چین با سهمی حدود 0/3 درصد
• کشور لیتوانی با سهمی حدود 0/2 درصد

طبق آماری که در رتبه بندی فوق ارائه شده است برخی از کشورها با رشد سریع نسبت به سال 2014 در صادرات کیوی مواجه بوده‌اند. به طور مثال هنگ کنگ بیشتر از 197 درصد رشد مثبت داشته است این مقدار برای چین بیشتر از 111 درصد، برای کشور ایران بیشتر از 103 درصد، برای کشور نیوزیلند بیشتر از 82 درصد و برای کشور هلند بیشتر از 43 درصد بوده است.

بر همین اساس، تعداد 5 کشور با رشد منفی در صادرات کیوی مواجه بوده اند. کشور لیتوانی 65 درصد رشد منفی داشته است؛ این مقدار برای کشور فرانسه، 40 درصد، برای کشور ایتالیا 12 درصد، برای کشور آلمان حدود 11درصد و برای آمریکا حدود 3/5درصد با رشد منفی ثبت شده است.

کیوی صادراتی عالی

قیمت کیوی صادراتی

خرید و فروش و صادرات کیوی در بازارهای بین المللی طبق آماری که در سال ۲۰۱۸ ثبت شده است، ارزشی حدود 3 میلیارد دلار را به خود اختصاص داده است. این میزان مبادله برای صادرات کیوی از سال ۲۰۱۴ از میزان حدود 2 میلیارد دلار به این مقدار، حدود 12/5 درصد افزایش داشته است.

رشد 12 درصدی برای صادرات کیوی از سال ۲۰۱۷ تا سال ۲۰۱۸ نشان دهنده افزایش 34 درصدی در قیمت کیوی صادراتی می باشد. مشابه با فرایند صادرات انواع میوه، عوامل مختلفی ، قیمت کیوی صادراتی را تحت تاثیر قرار می‌دهند. میزان عرضه و تقاضای این میوه در بازارهای جهانی و تغییرات قیمت ارز، دو عامل مهم هستند که بر قیمت کیوی صادراتی در بازارهای جهانی تاثیر می گذارند.

از میان برترین تولید کنندگان و صادر کنندگان کیوی طبق آماری که در سال ۲۰۱۸ به ثبت رسیده است، مهم ترین کشورهای صادر کننده کیوی متعلق به کشورهای حوزه اقیانوسیه به ویژه کشور نیوزیلند است. بالاترین ارزش کیوی صادراتی در سال ۲۰۱۸ با محموله ای به ارزش حدود 1/5 میلیارد دلار در کل جهان به کشور حوزه اقیانوسیه اختصاص داشته است. این رقم معادل تقریباً نیمی از صادرات کیوی جهان می باشد. دومین جایگاه صادرات کیوی در بازارهای بین المللی با سهم حدود 38 درصد متعلق به کشور های اروپایی است.

سهم حضور در بازارهای جهانی برای خرید و فروش کیوی صادراتی برای کشورهای آمریکای لاتین به جز مکزیک، حدود 7 درصد و برای کشورهای آسیایی حدود 4 درصد است. سهم کشورهای آمریکای شمالی از صادرات کیوی تقریباً 1 درصد و کشورهای آفریقایی حدود 0/1 درصد می باشد.

با نگاه اجمالی بر آمار و ارقامی که در خصوص سهم کشورهای جهان در صادرات کیوی معرفی شده است می توان نتیجه گرفت که این میوه محصول کشورهای گرمسیری با آب و هوای اقیانوسی و قاره ای می باشد. به همین دلیل است که کشورهای حوزه اقیانوسیه بهترین مرکز برای کشت و کار کیوی صادراتی می باشند.

کیوی صادراتی ترش

از مهم ترین عوامل در امر صادرات، قیمت کیوی صادراتی است!

در امر صادرات کیوی نکات مختلفی را باید مد نظر قرار دهید. قیمت کیوی صادراتی از مهم ترین این عوامل است؛ زمانی که قیمت عمده فروشی کیوی برای شما کم تر تمام شود، به طبع خریدار کیوی نیز قیمت مناسبی بابت این محصول پرداخت می کند. بنابراین، این امر رضایت دو طرف معامله را به همراه دارد. لازم است پیش از صادرات بازار هدف را شناسایی کرده و سپس اقدام به فروش کیوی صادراتی نمایید.

هر کشوری بنا به فرهنگ و آداب و رسوم و همچنین رژیم غذایی از رفتار های متنوعی تبعیت می کند، شما با یک جامعه شناختی ساده و یا همکاری با یکی از تاجران ایرانی مقیم کشور مقصد می توانید سیاست های بازار مورد نظر را شناسایی کرده و با تبلیغات خلاقانه، محصول صادراتی خود را به تاجران خارجی معرفی نمایید و سپس وارد مرحله صادرات کیوی شوید.

کیوی صادراتی ایرانی

قیمت کیوی صادراتی در ترکیه چقدر است؟

ترکیه یکی از مهم ترین بازار های هدف برای صادرات کیوی ایران به شمار می رود و تعیین قیمت کیوی صادراتی در ترکیه پس از بسته بندی نهایی اعلام می گردد. شهر های مختلف استان گیلان به دلیل مجاورت با مرز آذربایجان، موقعیت ویژه ای برای صادرات کیوی به ترکیه دارند. صادرات محصولات کشاورزی همچون کیوی ارز آوری مناسبی برای کشور دارد که نه تنها برای رونق اقتصادی مناسب بوده بلکه سبب اشتغال افراد زیادی در کشورمان خواهد بود.

کیوی صادراتی بهترین

بسته بندی نامناسب چه تاثیری در قیمت کیوی صادراتی دارد ؟

بسته بندی مناسب و صنایع تبدیلی از جمله راه های جذب مخاطب و خریداران کیوی است که عموما کشاورزان از این موضوع ناراحت و گله مند هستند. نبود بسته بندی مناسب و ارسال بدون برچسب کیوی به ترکیه موجب شده است تا برخی از صادر کنندگان ترکی، کیوی ایرانی را خریداری نموده و با نام خود به سایر کشور ها داد و ستد کنند.

شاید بتوان یکی از عوامل افت صادرات کیوی را این مسئله قلمداد کرد، بنابراین بهترین راه حل این است که این محصول را با بسته بندی مناسب و شکیل صادر نموده تا از بروز چنین اتفاقاتی که به نفع صادر کنندگان خارجی رقم می خورد جلوگیری نمود.

قیمت کیوی صادراتی در ترکیه به عوامل مختلفی بستگی دارد که از جمله آن ها می توان به وزن، نوع کیوی و بسته بندی به کار رفته برای محصول اشاره داشت. در سال های اخیر تلاش های زیادی برای بسته بندی کیوی صادراتی صورت گرفته است تا با این کار زحمات زیاد کشاورزان ایرانی به هدر نرود، از این رو این امر را می توان یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت کیوی در ترکیه دانست.

کیوی صادراتی خوش طعم

آگاهی از قیمت عمده فروشی کیوی صادراتی چه اهمیتی دارد ؟

یک صادر کننده ایرانی لازم است تا با قیمت عمده فروشی کیوی نیز آشنایی داشته باشد چرا که با این روش می تواند محصول مورد نظر خود را مستقیما از باغدار خریداری نموده و با سیاست گذاری های گفته شده نظیر بازاریابی و طراحی مناسب برای بسته بندی های در خور یک محصول ایرانی، کیوی صادراتی ایران را به بازار های خارجی عرضه کند.

کیوی صادراتی ایران وجهه خوبی در بازار های جهانی دارد و همین امر موجب گردیده تا رقبای قدرتمندی همچون ایتالیا و فرانسه از منظر صادرات کیوی به روسیه عقب بمانند و صادرات این محصول در روسیه با رونق خوبی مواجه گردد.

شاید یکی از دلایل پر طرفدار بودن این میوه صادراتی ایرانی، ظاهر آن باشد چرا که این محصول ظاهر و اندازه مناسب تری نسبت به نمونه های خارجی خود دارد اما برای اینکه قیمت کیوی صادراتی را کمتر پرداخت نمایید نباید اقدامات عجولانه ای انجام دهید!

کیوی صادراتی خوشرنگ

اطلاعات آماری و قیمت کیوی صادراتی

با توجه به آمار و ارقام که در خصوص قیمت کیوی صادراتی، خرید، فروش و تولید برای بازارهای جهانی ثبت شده است، کشور چین برترین تولید کننده و کشور تایلند برترین صادر کننده برای محسوب می شود. این رتبه بندی طبق آمار جدید در تاریخ 19 آگوست ثبت شده است. در سال 2019 کشور نیوزیلند از لحاظ تولید کیوی صادراتی در جایگاه سوم قرار دارد و پس از آن کشور ایران در جایگاه چهارم قرار گرفته است.

قیمت کیوی صادراتی به طور متوسط در جهان رقمی معادل 2/73 دلار در هر کیلوگرم است. رقم آخرین به روز رسانی قیمت ها در تاریخ 22 آگوست سال 2019 ثبت شده است. نسبت به هفته های قبل، قیمت صادرات جهانی کیوی، رشد حدود 2 درصدی را شاهد بوده است.

کل تولید کیوی صادراتی رقمی حدود 4 میلیون تن در سال است. این رقم طبق آمار سال 2016 ثبت شده است. این رقم در مقایسه با سال 2015، 30 درصد رشد مثبت داشته است. در مقایسه با سال 2013 حدود 23 درصد رشد مثبت و در مقایسه با سال 2011 حدود47 درصد رشد مثبت داشته است. تمرکز بازارهای جهانی از خرید و فروش کیوی صادراتی، رقمی حدود 35 درصد است که این مقدار از نظر تحلیل بازار رقم قابل توجهی می باشد.

کیوی صادراتی اعلا

روش های فروش کیوی صادراتی

کیوی صادراتی ایران از کیفیت بالایی برخوردار بوده به طوری که استان مازندران را به عنوان مهد تولید و فروش کیوی می دانند. عوامل گوناگونی مانند نور، خاک، حرارت، آب و موقعیت در کیفیت درخت کیوی موثرند و باید به این نکته توجه کنید که هر یک از این موارد به تنهایی نمی تواند در کیفیت کیوی تولید شده تاثیر گذار باشد و برای داشتن کیوی با کیفیت  در امر فروش کیوی صادراتی و خرید آن، وجود همه موارد در کنار هم لازم است.

شرایط آب و هوایی و رطوبت حاشیه خلیج فارس مکانی مناسب جهت کشت کیوی را فراهم آورده است. هم چنین کشورهای حاشیه خلیج فارس به دلیل نداشتن تولید کیوی از متقاضیان کیوی صادراتی ایرانی به حساب می آیند که همین امر در رونق خرید و فروش کیوی صادراتی موثر است.

کیوی هایوارد در عرصه جهانی طرفداران زیادی داشته و معمولا سفارش آن در مقادیر بالا صورت می گیرد. کیفیت کیوی هایوارد تولید شده در مناطق شمالی به گونه ای بوده که بسیاری از رقبا را در امر صادرات کیوی  در بازار جهانی کنار زده است.

تالش به عنوان یکی از شهر های صادر کننده کیوی به کشور های مختلف هم چون عمان، روسیه، ترکیه و دبی به شمار می رود. همه محصولات تولید شده در باغ های کیوی برای صادرات به کشور های دیگر مناسب نیستند و تنها بخشی از آن که از کیفیت بالایی برخوردار است به کشور های دیگر ارسال می شود.

کیوی صادراتی تازه

نقش کیفیت در فروش کیوی صادراتی !

کیفیت نقش به سزایی را درقیمت کیوی ایفا می کند که در فروش کیوی صادراتی نیز تاثیر گذار بوده و قیمت کیوی توسط کارشناسان ارزیابی می شود. علاوه بر کیفیت موارد دیگری مانند اندازه، بسته بندی، نوع، زمان و نوع سورت در قیمت کیوی تاثیر دارد. فروش کیوی صادراتی به روش های گوناگونی صورت می گیرد. برای مثال عده ای از تجار کیوی را بر روی درخت و پیش از برداشت خریداری می کنند.

با توجه به اینکه کیوی های موجود بر درخت همه از کیفیت یکسانی برخوردار نیستند و گاها تعدادی از آن ها درشت تر یا ریز ترند و یا زودتر رسیده اند از آن ها برای مصارف مختلفی مانند تهیه مربا، آبمیوه و سایر موارد دیگر استفاده می شود و تنها کیوی درشت و با کیفیت را جهت صادرات بسته بندی می کنند.

کیوی صادراتی اعلا

تاثیر شرایط آب و هوایی بر فروش کیوی صادراتی !

بنا به آب و هوا، فصل و زمان برداشت کیوی متفاوت بوده ولی صادرکنندگان می توانند از اوایل پاییز تا اواخر آن اقدام به خرید این محصول کنند. برخی از انواع کیوی پس از اینکه کامل می رسند هم چنان سفت هستند که به دلیل سفت بودن گزینه مناسب برای صادرات به حساب می آیند.

زیرا در طی فرایند حمل و نقل خراب نخواهند شد. هم چنین این محصول به دلیل سفت بودن گزینه مناسبی برای خرید و فروش کیوی صادراتی به حساب می آیند و مشتریان استقبال بیشتری از آن می کنند.

روش دیگر فروش کیوی صادراتی و فروش آن به صورت اینترنتی بوده که به عنوان آسان ترین و بهترین روش به حساب می آید. با خرید اینترنتی علاوه بر صرفه جویی در وقت ، دست افراد سود جو کوتاه خواهد شد و بدون واسطه می توانید کیوی را با قیمت مناسبی خریداری کنید.

کیوی صادراتی خوشمزه

خرید کیوی صادراتی !

یکی از میوه هایی که به سراسر جهان صادر می شود، کیوی است. خرید و فروش این میوه خوش طعم قدمت چندان زیادی ندارد زیرا به تازگی شناخته شده است. یکی از کشورهایی که به تولید و فروش کیوی اقدام کرده، ایران است.

به طور کلی اگر بخواهیم به خریداران کیوی ایران نگاهی داشته باشیم شامل 22 کشور آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان، افغانستان، امارات، اوکراین، آمریکا، بحرین، بلژیک، پاکستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ترکیه، مولداوی، رواندا، عراق، عمان، روسیه، قزاقستان، کویت، گرجستان و هند می شود.

مهم ترین نکته در خرید کیوی صادراتی که باید به آن توجه داشت چیست؟

تازه بودن، مهم ترین و اصلی ترین نکته در خرید کیوی صادراتی است زیرا کیوی نیز مانند هر میوه دیگری باید تازه مصرف شود. سوالی که پیش می آید این است که از کجا می توان تازه بودن آن را تشخیص داد؟ این میوه خوش طعم به علت پوسته نازک، حساسیت بیشتری نسبت به سایر میوه ها دارد و زودتر له می شود؛ بنابراین به هنگام خرید کیوی صادراتی باید آن را از طریق پوسته امتحان کرد (یعنی اگر پوسته کیوی را فشار دادید و به داخل فرو رفت از خرید آن صرف نظر کنید).

کیوی صادراتی خوش طعم

اگر کیوی بافت بسیار سفتی داشته باشد باز هم قابل خرید نیست زیرا زودتر از موعد برداشت آن را چیده اند و نمی توان مصرف کرد (بهتر است کشاورزان و باغدارن محترم در برداشت کیوی عجله نکنند زیرا اگر به شکل نارس برداشت شود باید زمانی آن را نگهداشت تا رسیده و قابل خوردن شود).

یکی از دلایلی که خرید کیوی صادراتی توسط کشورهایی که این میوه را در کشور خودشان ندارند رونق گرفته، خواص آن است. کیوی دارای خواص ضد سرطانی، بهبود روند کاهش وزن، جلوگیری از مشکلات تنفسی و کنترل دیابت است. کیوی به علت این که کالری پائینی دارد، از میوه های محبوب برای لاغری محسوب می شود.

وضعیت ایران در تولید کیوی چگونه است؟

همان گونه که گفتیم ایران چهارمین تولید کننده کیوی در کل جهان به شمار می آید که بیشتر مشتریان آن از کشورهای روسیه، هند و ترکیه هستند. خرید کیوی صادراتی بیشتر در ماه های آبان، آذر، دی، بهمن و اسفند توسط کشور های وارد کننده صورت می گیرد.

برای اطلاع از قیمت کیوی صادراتی باید حتما به صورت روزانه، قیمت ها را مورد بررسی قرار دهید زیرا این میوه نیز مانند هر محصول دیگری از لحاظ قیمت در نوسان است. به یاد داشته باشید که بهترین فصل برای خرید کیوی صادراتی، اواسط پائیز تا اواخر زمستان است.

کیوی صادراتی تازه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Buy now