چگونه می توانیم تازه ترین خیار صادراتی را با ارزان ترین قیمت تهیه کنیم؟

خیار صادراتی برای تولید، نیازمند فراهم آوردن شرایط ایده آل درمحیط کشت مناسب است. این مسئله را در زمان برداشت محصول به خوبی می توان احساس نمود. زیرا زمانی که محیط، دما و خاک برای کشت خیار در بالا ترین استاندارد ها قرار داشته باشند، نه تنها بر ظاهر این میوه بلکه روی طعم آن نیز تاثیر گذار است و همان گونه که می دانید این امور از جمله فاکتور های یک خیار صادراتی قلمداد می شود.

به دنبال آن قیمت خیار صادراتی نیز با توجه به فاکتور هایی در نظر گرفته می شود که اغلب تعیین کننده کیفیت آن است. در ایران این میوه با بهره گیری از بهترین بذرها و با استفاده از فن آوری های به روز در زمین حاصلخیز کشت و برداشت می گردد.

جهت آشنایی با آماده سازی خیار صادراتی و خرید و فروش آن فیلم زیر را مشاهده کنید !

مزیت خیار صادراتی ایران نسبت به دیگر کشور ها در چیست؟

دلیل تمایز خیار صادراتی ایران نسبت به سایر کشور ها در این است که باغداران ایرانی اعتقادی به استفاده از مواد شیمیایی نظیر سموم به عنوان آفت کش ندارند. بنابراین به جرات می توان گفت خیار صادراتی ایران از جمله میوه های ارگانیک صادراتی بوده و به همین جهت است که صادرات این میوه رونق بالایی دارد.

بزرگترین کشور های تولید کننده خیار در سطح جهان کدام کشور ها هستند؟

امروزه بزرگترین تولید کننده خیار در سطح جهان، کشور چین با بیش از ۶۰ درصد تولید جهانی خیار و خیار شور است و پس از آن کشور های ترکیه، روسیه، ایران و آمریکا قرار دارند.

 

gimex seifijat - چگونه می توانیم تازه ترین خیار صادراتی را با ارزان ترین قیمت تهیه کنیم؟

 

  • ایران در تولید خیار صادراتی در سطح جهان چه جایگاهی دارد؟

ایران در میان لیست 10 صادر کننده مطرح خیار در جهان قرار داشته و ظرفیت بالای تولید صیفی جات در کشور، ایران را در رتبه سوم تولید خیار در جهان قرار داده است.خریداران پرو پا قرص این محصول، کشور روسیه و عراق است و عموما تقاضا برای صادرات خیار به روسیه و صادرات خیار به عراق در تمام فصول سال بالاست.

گرچه انتقاداتی به صادرات صیفی جات و نام بردن از آن به عنوان صادرات آب مجازی مطرح می گردد، اما صادرات خیار در سال های اخیر کم و بیش ادامه داشته است.

به طور معمول واردات خیار صادراتی به کشور روسیه از کدام کشور انجام می شود؟

ایران اکنون در جمع صادر کنندگان اصلی محصولات باغی و سبزیجات به روسیه قراد دارد و با وجود اختلافاتی ما بین این کشور با کشور های غربی و به دنبال آن، ممنوعیت واردات میوه و سبزیجات از این قبیل کشور ها به خاک روسیه، بازار این کشور تا حدودی با محصولات ایرانی اشباع شده و صادرات خیار به روسیه از رونق قابل ملاجظه ای برخوردار است.

ایران سالانه حدود 27 هزار تن خیار به کشورهای آذربایجان، افغانستان، ارمنستان، سوئد، کویت، هلند و روسیه صادر می کند و این محصول در زمینه های تولید بذر ارقام زراعی هیبرید، بسته بندی و توسعه ی صادرات جای سرمایه گذاری دارد.

خیار صادراتی خار دار

آیا انواع خیار صادراتی را می شناسید؟

خیار صادراتی ایران انواع مختلفی دارد که بر اساس نیاز بازار، نمونه های مختلف آن صادر می گردد اما از مهم ترین خیار های صادراتی ایران خیار قلمی ساده و خیار خاردار است که هر دو این محصولات با کیفیت بالایی در شهرهای مختلف کشور کاشت شده و در اختیار صادر کنندگان قرار می گیرد.

تولید هر محصول با هدف صادرات نیاز به بررسی میزان تقاضا از کشورهای مختلف دارد. به این ترتیب تولید کننده ها راحت تر برنامه ریزی کرده و محصول خود را تولید می کنند. خیار خاردار صادراتی نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود و بایستی برای فروش این محصول به کشور های خارجی تلاش و برنامه ریزی های هدف مندی صورت گیرد.

خیار صادراتی قلمی

خیار خاردار صادراتی در چه کشور هایی طرفدار دارد؟

خیار خاردار صادراتی برای پاسخ به درخواست کشور هایی نظیر روسیه، عراق و ترکیه به تولید انبوه رسیده و صادر کننده محصولی درجه یک را سورت کرده و در بسته بندی های تخصصی ارائه می دهد تا از آسیب های احتمالی به محصول جلوگیری نماید.

بی تردید فروش خیار خاردار در دیگر کشورها فرصت سود آوری را به شرکت های صادراتی ایرانی می دهد. بنابراین با ارائه قیمت مناسب و بسته بندی با کیفیت می توانید مشتریان خارجی را برای خرید خیار صادراتی متقاعد کنید اما قیمت خیار خاردار را برای هر کیلو گرم آن می توان چیزی حدود 4 و نیم تا 5 هزار تومان اعلام کرد.

برای اطلاع از این قیمت می توانید اطلاعات کافی را از خود تولید کننده دریافت نمایید. چرا که قیمت اعلام شده ممکن است دستخوش تغییرات نوسانی ارز شود و شما نتوانید محاسبه دقیقی برای اعلام قیمت به خریدار داشته باشید. خیار قلمی نیز یکی از محصولات صادراتی ایران است که معمولا در کنار خیار خاردار از صادرات بالایی برخوردار است .

خیار صادراتی ویژه

چه مزیت هایی صادرات خیار ساده را افزایش داده است ؟

شامل موارد زیر خواهد بود:

  • طعم خوب خیار صادراتی
  • کیفیت عالی
  • اندازه استاندارد
  • کشت خیار صادراتی در شرایط مطلوب
  • ماندگاری زیاد

این عوامل زمینه هایی هستند تا صادرات خیار ساده به روسیه افزایش یافته و در اکثر فروشگاه های این کشور به چشم بخورد.

خیار صادراتی مرتب

قیمت خیار صادراتی، متفاوت در فصول مختلف

 اگر قصد خرید خیار صادراتی را دارید بی شک داشتن اطلاع در خصوص قیمت عمده آن برای شما الزام است اما لازم است بدانید که نمی توان قیمت دقیقی برای خیار صادراتی بیان نمود چرا که این محصول در فصول مختلف و با نوساناتی که وجود دارد قیمت های مختلفی را یدک می کشد.

اما اگر خرید خیار صادراتی مقرون به صرفه مد نظر شماست، توصیه می کنیم صادرات خود را به فصول بهار و تابستان که میزان کشت خیار بالاست موکول کنید چرا که در این زمان می توانید خیار سبز صادراتی را با قیمت مناسب تری خریداری نمایید.

خیار صادراتی

در حال حاضر کشور های زیادی مانند:

  • قطر
  • کویت
  • عمان
  • امارات
  • عراق
  • افغانستان

متقاضی خرید خیار صادراتی ایران هستند بنابراین می توانید با در نظر گرفتن نیاز بازار هر یک از این کشور ها و برنامه ریزی مناسب وارد مذاکره با وارد کنندگان کشور مورد نظر شده و صادرات خود را آغاز کنید.

صادرات خیار ساده به روسیه و راهکار های بازاریابی

صادرات خیار ساده به روسیه چندسالی است که رونق گرفته و از طریق نمایندگی های صادراتی کشور به طور کاملا ویژه ای صورت می گیرد. خیار ساده یکی از محصولات کشاورزی پر فروش ایرانی است که دارای محور های زیر کشت گسترده است.

کدام خیار برای صادرات به روسیه مناسب تر است؟

در ابتدا به تفاوت این دو نوع با یکدیگر می پردازیم و سپس بررسی کنیم بازار فروش کدام نوع خیار در روسیه مقرون به صرفه تر است. تفاوت صادرات خیار خاردار و ساده بصورت کلی، در بخش های ظاهری این محصول خلاصه می شود.

خیار صادراتی معطر

خیار صادراتی خاردار نسبت به خیار ساده ظاهری بزرگ تر و دانه های درشت تری داشته و روی بدنه آن خارهایی وجود دارد که عمده ترین وجه تمایز این محصول با نوع ساده آن است اما از دیگر تفاوت های این دو محصول می توان به مزیت ها و زمینه های مصرفی آن ها اشاره داشت.

بر همین اساس باید در ابتدا سلایق مردم روسیه را بررسی نمود و با توجه به فرهنگ غذایی و سلیقه آن ها برای پذیرش چنین محصولاتی اقدام به صادرات خیار به روسیه نمود. به طور کلی و با توجه به آمار صادرات این کشور، مردم روسیه معمولا خیار ساده را به نوع خاردار آن ترجیح می دهند.

دانستن چه نکاتی برای صادرات خیار به روسیه الزامی است؟

برای تزریق خیار صادراتی ایران به بازار روسیه در ابتدا لازم است تا با ترفند هایی برای بازاریابی در این کشور پهناور آشنا شوید: روسیه به عنوان یک بازار تجاری رو به رشد، نیازمند راهکار های ویژه ای برای بازاریابی، صادرات و فروش محصولات به این کشور دارد. لذا توجه به نکات زیر برای صادر کنندگان ایرانی ضروری به نظر می رسد. لازم به ذکر است که موارد گفته شده باید پیش از آغاز صادرات خیار به روسیه صورت گیرد تا بتوانید تجارتی سودمند و در عین حال مداوم داشته باشید:

خیار صادراتی باریک

  • پیش از صادرات خیار به روسیه، گزارش های بازار شناسی و بازاریابی این کشور را مطالعه و بررسی کنید.
  • اطلاعاتی به روز و دقیق از علایق مردم این دیار و همینطور شرایط اقتصادی جامعه داشته باشید.
  • تاجران روس در رابطه با مواردی از قبیل قیمت خیار صادراتی، زمان تحویل کالا و ارائه خدمات به موقع حساسیت ویژه ای دارند پس این موارد را نیز مد نظر قرار دهید.
  • در نمایشگاه های تخصصی و عمومی این کشور به منظور معرفی خیار صادراتی ایران حضور فعال داشته باشید تا تجار روس بتوانند با شما و محصولی که ارائه می دهید آشنا شده و زمینه برای شناخت شما در بازار روسیه فراهم گردد.
  • اگر قصد صادرات خیار ساده به روسیه را دارید می توانید با بخش اقتصادی و بازرگانی سفارت مشورت کنید.
  • در نظر داشته باشید که خرید کالا و استفاده از سرویس های عمومی با پول رایج این کشور صورت می گیرد. البته اگر دلار یا سایر ارز های خارجی را به همراه دارید می توانید در بانک ها، صرافی ها و یا هتل ها پولتان را تبدیل به پول محلی کنید.

خیار صادراتی زمینی

چگونگی ارسال خیار صادراتی به عراق !

تاجران عراقی نیز از جمله طرفداران محصولات ایرانی از جمله میوه و سبزیجات هستند، چرا که به خوبی بر کیفیت کاشت، پرورش و برداشت این محصول در زمین های ایران واقف هستند. به همین منظور میزان تقاضای خیار ایران از سوی این کشور بالاست از همین رو می توانید برای صادرات خیار به عراق نیز اقدام به رایزنی و در نهایت صادرات نمایید.

قیمت خیار صادراتی در فصول مختلف تغییر می یابد. بنابراین صادر کنندگان برای اعلام قیمت این محصول به تاجران عراقی باید تا زمان برداشت و بسته بندی محصول صبر و حوصله به خرج دهند چرا که انتخاب نوع بسته بندی این محصول نیز بر روی قیمت نهایی بی تاثیر نخواهد بود.

صادرات خیار به عراق یا دیگر کشور های متقاضی با توجه به ضوابط مقرر به جهت بسته بندی این محصول صورت خواهد گرفت؛ بر اساس قانون جدید در خصوص بسته بندی خیار صادراتی بایستی حداکثر وزن کارتن یا سبد خیار صادراتی کیلوگرم باشد در غیر این صورت اجازه صادرات این محصول در گمرک ایران به شما داده نخواهد شد.

لازم به ذکر است که بهترین مسیر برای صادرات خیار به عراق از طریق مرز زمینی و با استفاده از کامیون های حمل میوه صادراتی که مجهز به یخچال هستند صورت گیرد تا محصول سریع و سالم به دست مشتری برسد.

خیار صادراتی بسته بندی

بسته بندی شکیل خیار صادراتی،جهت جذب مشتری !

بی شک کشاورز ایرانی برای توسعه و عرضه محصولات خود نیازمند فروش آن به تاجران برای صادرات است اما صادر کنندگان پس از خرید خیار صادراتی بایستی به جهت جذب بیشتر مشتری خارجی، علاوه بر کیفیت در انتخاب نوع بسته بندی این محصول دقت بیشتری به خرج دهند.

شاید بتوان گفت یکی از راز های صادرات خیار ایران و ماندگاری در بازار های جهانی توجه به بسته بندی و نوع ارائه محصول در کنار کیفیت و مرغوبیت خیار سبز صادراتی است. صادرات خیار سبز و انواع دیگر با بسته بندی شکیل و زیبا هر ساله از شهرهای یزد، جیرفت و همدان توسط صادر کنندگان کشور برای متقاضیان ارسال می گردد.

خیار صادراتی

علت طرفداران زیاد خیار صادراتی ایران در چیست؟

یکی از مشکلات اصلی خیار های گلخانه ای نسبت به خیار صادراتی مزرعه ای این است که خیار های گلخانه ای در معرض سموم و آفت کش های قوی قرار می گیرند که به منظور عدم دسترسی آفت به این محصول به کار گرفته می شود؛ طبیعتا نمی توان از چنین محصولی انتظار سلامت و ارگانیک بودن داشت پس تا زمانی که خیار مزرعه ای برای صادرات در نظر گرفته می شود خریداران خارجی از خرید خیار گلخانه ای خود داری می کنند به همین دلیل یکی از عوامل محبوبیت خیار صادراتی ایران را می توان به این عامل نسبت داد.

تفاوت خیار صادراتی مزرعه و خیار گلخانه ای در چیست؟

تجار خارجی به سادگی می توانند تفاوت خیار مزرعه ای و گلخانه ای را تشخیص دهند، خیار های گلخانه ای ظاهر زیباتر و فریبنده تری داشته و پوست صاف و یکدست آن ها هر خریداری را وسوسه خواهد کرد، اما بر خلاف این ظاهر، طعمی نه چندان دلچسب داشته و سریعا پلاسیده می شوند.

خیار های مزرعه، قطور و کوتاه قد بوده و اغلب به رنگ سبز روشن هستند، اما گوشتی و خوش عطر و طعم بوده و ماندگاری آن ها بیشتر از خیارهای گلخانه ‌ای می باشد. با توجه به مطالب گفته شده سعی در فریب خریدار خارجی برای قالب نمودن خیار گلخانه ای نداشته باشید خصوصا اگر با تجار روس وارد مذاکره شده اید زیرا روس ها برای خرید محصولات صادراتی حساسیت بالایی به خرج داده و سلامت محصول از اهمیت بالایی نزد آن ها برخوردار است.

لذا در صورت تلاش برای فریبکاری نه تنها ضرر و زیان زیادی را متحمل خواهید بود بلکه وجهه صادرات و کالای ایرانی را نزد کشور های دیگر خراب خواهید کرد و به دنبال آن بی اعتمادی نسبت به کشورمان را افزایش می دهید.

خیار صادراتی مرغوب

خرید و فروش خیار صادراتی

تولید، خرید و فروش خیار صادراتی به عنوان یک محصول کشاورزی در جهان با استقبال زیادی از سوی بازار مصرف کننده و تولید کننده مواجه شده است. با این حال، بزرگترین کشور تولید کننده خیار صادراتی و فعال در حوزه خرید و فروش خیار صادراتی در جهان، کشور چین است که در رتبه نخست قرار گرفته است. خیار به عنوان یک میوه پرطرفدار، جایگاه خوبی در سبد غذایی خانواده ها به خود اختصاص داده است.

از خیار به عنوان یک میوه خوراکی و همچنین در تهیه انواع سالادها می توان استفاده کرد. ارقام و انواع مختلفی از گونه های خیار در سراسر جهان کشت می ‌شوند. به طور مثال، انواع خیار صادراتی که در مناطق گرمسیری نظیر آفریقا و مصر وجود دارند با گونه های دیگری که در کشورهای آسیایی، کشور هندوستان و یا کشورهای آمریکایی وجود دارند، تفاوت دارد. هرچه تنوع محصولات خیار صادراتی در یک منطقه بیشتر باشد، طبیعتاً میزان خرید و فروش خیار صادراتی نیز افزایش بیشتری خواهد داشت.

در همین راستا اگر شرایط کشت گلخانه ای یا زمین های زیر کشت انواع گونه های خیار بسیار مساعد باشد، در این زمینه صادرکنندگان خیار می توانند سهم قابل توجهی از بازار در سطح بین المللی را به خود اختصاص دهند. علاوه بر کشور چین، سایر کشورهای جهان که شرایط مناسب را برای تولید خیار صادراتی در اختیار دارند، انواع گونه های خیار را برای ارائه به بازارهای جهانی ارائه می دهند. تولید خیار صادراتی به کشورهای آسیای منتهی نمی شود.

بیشتر از 750 هزار تن در سال، انواع سبزیجات و خیار صادراتی در ایالات متحده آمریکا تولید می شود. سهم کشورهای آمریکایی مرکزی نظیر مکزیک و همچنین کشور کانادا در تولید خیار نیز قابل توجه است. انتظار می رود تولید خیار در کشورهای آمریکایی در سال های آینده، روند رو به رشدی داشته باشد.

میزان تقاضای بازار برای خرید و فروش خیار صادراتی و همچنین حمایت بسیاری از سازمان‌ها و دولت ها در سطح بین المللی از مسئله صادرات و واردات سبزیجات موجب شده است صادرات خیار به طور بالقوه با تغییرات رو به رشد مواجه شود. در حال حاضر، صادرات خیار به عنوان یک منبع درآمد زا برای کشورهای برتر تولید کننده محسوب می شود.

خیار صادراتی برگ دار

نگاهی کوتاه بر آمار تولید و خرید و فروش خیار صادراتی در جهان

آخرین آمار در حوزه خرید و فروش خیار صادراتی نشان داده است، کشور چین، اسپانیا و ایالات متحده آمریکا در راس این بازار قرار گرفته‌اند. کشور چین، برترین تولید کننده خیار صادراتی، کشور اسپانیا، برترین صادر کننده خیار و کشور ایالات متحده آمریکا اولین و برترین کشور وارد کننده خیار معرفی شده اند.

آنچه قیمت خرید و فروش خیار صادراتی را تحت تاثیر قرار می دهد، میزان تولید، صادرات، قیمت جهانی، تنوع محصول در بازار و همچنین حجم تقاضای ثبت شده در بازار صادرات خیار عنوان شده است. با توجه به آمار ها و نمودارهایی که در حوزه تولید و خرید و فروش خیار صادراتی ثبت شده است، برترین کشورهای تولید کننده خیار در جهان به صورت زیر معرفی می شوند:

1) کشور چین با سهمی حدود 61 میلیون تن
2) کشور روسیه با سهمی 1/99 میلیون تن
3) کشور ترکیه با سهمی 1/8 میلیون تن
4) کشور ایران با سهمی حدود 1/7 میلیون تن
5) کشور اوکراین با سهمی حدود 949000 کیلوگرم
6) کشور ازبکستان با سهمی حدود 933000 کیلوگرم
7) کشور مکزیک با سهمی حدود 886000 کیلوگرم
8) کشور ایالات متحده آمریکا با سهمی حدود 802000 کیلوگرم
9) کشور اسپانیا با سهمی حدود 77000 کیلوگرم
10) کشور ژاپن 550000 کیلوگرم
11) کشور لهستان با سهمیه حدود 538000 کیلوگرم
12) کشور با سهمی حدود 519000 کیلوگرم
13) کشور اندونزی با سهمی 430000 کیلوگرم
14) کشور قزاقستان با سهمی حدود 404000 کیلوگرم
15) کشور هلند با سهمی حدود 370000 کیلوگرم

خیار صادراتی مرطوب

خرید و فروش خیار صادراتی در بازارهای جهانی

خرید و فروش خیار صادراتی در بازارهای جهانی به طور کلی حجم معادل 99 میلیون تن را به خود اختصاص داده است. این آمار طبق سال 2016 به ثبت رسیده است. رقم گزارش شده در مقایسه با سال قبل، حدود 37 درصد رشد منفی داشته است اما در مقایسه با سه سال گذشته حدود 8 درصد رشد مثبت را ارائه داده است.

بیشترین تمرکز بازار بر روی خرید و فروش خیار صادراتی رقمی حدود 60 درصد بوده است که این رقم در بازار صادرات میوه و سبزیجات یک رقم بسیار بالا می باشد. طبق جدول ها و نمودارها که برای صادرات خیار ارائه شده اند، کشور اسپانیا دارای سهم 25 درصدی در صادرات خیار است؛ پس از آن کشور هلند با سهم حدود 18/5 درصد، کشور مکزیک با 20 درصد و کشور کانادا با حدود 7 درصد در رتبه های بعدی از نظر میزان صادرات خیار به بازارهای جهانی قرار دارند.

ارزش خرید و فروش خیار صادراتی در سطح بین المللی رقمی معادل 2/77 بیلیون دلار ثبت شده است که در مقایسه با سال گذشته، 6 درصد رشد مثبت را داشته است. تمرکز بازار جهانی برای انواع خیار صادراتی حدود 14 درصد ثبت شده است. کشور ایران از نظر خرید و فروش خیار صادراتی در میان برترین صادرکنندگان خیار در جهان در جایگاه هفتم قرار گرفته است.

سهم صادرات خیار برای کشور ایران حدود 10 درصد از صادرات جهانی می باشد. طبق آماری که در سال 2016 برای صادرات خیار از کشور ایران ثبت شده است، ارزش صادراتی، رقمی حدود 67 میلیون دلار بوده است.

 

خیار صادراتی خوش طعم

قیمت خیار صادراتی

خیار صادراتی یکی از پرطرفدارترین محصولات در گروه میوه ها و سبزیجات است که آمار آن در کشورهای جهان، رقم قابل توجه را ثبت کرده است. در حال حاضر، کشور چین با سهمی بیش از 75 درصد، اولین سهم از کل خیار تولید شده در جهان را به خود اختصاص داده است.

میزان تولید جهانی از خیارهای صادراتی در حدود 98 درصد گزارش شده است که این رقم در مقایسه با سال 2015 رشد منفی داشته اما در 6 سال گذشته مثبت بوده است. در حال حاضر تمرکز بازار جهانی بر خیار صادراتی حدود 60 درصد می باشد. این عدد نمایانگر این است که میزان تولید عرضه و تقاضای انواع عیار در بازار جهانی رو به رشد گذاشته است.

قیمت خیار صادراتی به طور متوسط چیزی حدود 966 دلار در هر تن ثبت شده است. این آمار نسبت به سال گذشته حدود ۳۴ درصد رشد مثبت داشته است؛ همچنین در مقایسه با سه سال گذشته حدود 14 درصد و در مقایسه با پنج سال گذشته، قیمت خیار صادراتی حدود 26 درصد رشد مثبت را ارائه کرده است. 4 کشور برتر تولید کننده انواع خیار صادراتی به ترتیب کشور چین، روسیه، ترکیه و کشور ایران می باشد. سهم کشور ایران از صادرات خیار حدود 2 درصد است.

خیار صادراتی

ارزیابی اعداد و ارقام در قیمت خیار صادراتی

اگر بخواهیم قیمت خیار صادراتی را به صورت کلی بررسی کنیم در سه گروه اصلی آن را قرار می دهیم؛ قیمت خیار برای تولید کننده، قیمت خیار برای صادر کننده و قیمت خیار صادراتی برای وارد کننده این ماده غذایی به صورت مجزا در مراجع ثبت شده است.

به طور مثال، قیمت انواع خیار برای صادرات در کشور چین که اولین تولید کننده این ماده خوراکی است، حدود 9/0 دلار ثبت شده است. این رقم در هر ماه حدود 5/8 درصد رشد مثبت دارد. آمارهای ثبت شده برای ارزیابی قیمت صادرات خیار برای کشور اسپانیا که برترین صادر کننده خیار است، رقمی حدود 99 تن می باشد.

این مقدار به صورت سالانه حدود 37 با درصد رشد منفی مواجه شده است. اعداد و ارقام در خصوص قیمت خیار صادراتی برای کشور ایالات متحده آمریکا که اولین وارد کننده خیار است، معادل 77/2 بیلیون دلار می باشد. این رقم در هر سال حدود مثبت دارد.

به طور کلی متوسط قیمت خیار صادراتی در بازار جهانی حدود 88/0 دلار در هر کیلو گرم است. آمار ثبت شده در تاریخ بیست و دوم آگوست، 2019 گزارش شده است که این رقم در مقایسه با روز قبل بدون رشد منفی یا رشد مثبت بوده است. در حالی که قیمت خیار صادراتی در هفته گذشته 2 درصد رشد مثبت داشته است؛ این مقدار در مقایسه با یک ماه گذشته حدود 5/8 درصد رشد مثبت و در مقایسه با سال گذشته حدود 18 درصد رشد منفی داشته است.

خیار صادراتی سبز

رتبه بندی کشورهای تولید کننده و صادر کننده خیار صادراتی :

آمار کلی که در خصوص قیمت خیار صادراتی در بازارهای جهانی به طور متوسط بیان می شود، سهم هر کشور به عنوان تولید کننده و صادر کننده بر حسب درصد بیان می شود. جدول ها و نمودارهایی که ارائه شده اند میزان فعالیت این کشورها را به همراه نوسانات قیمت خیار صادراتی در سال ۲۰۱۹ ثبت کرده است. در زیر می توانید نمودارهای کامل را به همراه اعداد و ارقام مناسب در خصوص قیمت خیار صادراتی و سهم کشورهای برتر در صادرات خیار مشاهده کنید:

خیار صادراتی

خرید خیار صادراتی

کشور ما از کشورهایی است که در تولید و صادرات خیار، کارنامه درخشانی دارد. سالیان سال است که خرید خیار صادراتی از ایران بین کشورهای دیگر رواج پیدا کرده و تجار زیادی خواهان خیار آن هستند. افراد، برای فروش و یا خرید خیار صادراتی باید ابتدا مشخص کنند که عرضه کننده یا خواهان کدام نوع خیار هستند زیرا همان طور که گفته شد، خیار انواع مختلفی دارد.

خیار های صادراتی چند نوع هستند؟

در مجموع 6 نوع خیار صادراتی وجود دارد که توسط کشورهای دیگر خریده می شود. در ادامه این 6 نوع خیار را به شما معرفی خواهیم کرد.

  • خیار سبز
  • خیار چنبر معمولی (خیار های باریک و کشیده)
  • خیار چنبر ارمنی
  • خیار خار پشت، کمیاب ترین خیار
  • خیار مشک (از خانواده کدوییان)
  • خیار لیمویی (دارای رنگ زرد و طعم شیرین)

تجار برای خرید خیار صادراتی ابتدا باید مشخص کنند که تمایل به خرید کدام نوع خیار دارند زیرا یکی از عوامل تعیین کننده قیمت خیار نوع آن است.  در ادامه خیار های صادراتی را از لحاظ ظاهری مورد بررسی قرار می دهیم.

از میان خیار های صادراتی، محبوب ترین آن ها خیار های سبز هستند که بسته به آن که به چه عنوان از آن استفاده شود شکل آن ها متفاوت است (مثلا خیار سبز قلمی بیشتر به عنوان میوه برای پذیرایی خریداری می شود و خیار های درشت تر برای تهیه سالاد های مختلف مصرف می شود).

خیار های چنبر روشن تر از انواع دیگر خیار هستند، پوست ناصافی دارد و از خیار معمولی غنی تر است.  خیار های خار پشت از دیگر انواع خیار ها هستند که کم یاب بوده و به خیار وحشی یا خیار خار پشت زینتی معروف است. شکل این گیاه بیضی بوه و خارهای نسبتا درشتی روی سطح خود دارد.

خیار مشک، نوع دیگری از خیار است که از لحاظ شکل ظاهری با خیار سبز معمولی خیلی تفاوت دارد. این خیار پوسته قرمز رنگی دارد و طعم آن شیرین است.  خیار لیمویی همان طور که از نام آن پیداست ظاهری شبیه لیمو دارد. البته از لحاظ طعم و عطر نیز اندکی به لیمو نزدیک است اما مانند لیمو به سرعت تلخ نمی شود.  می توان گفت یکی از دلایل رونق گرفتن خرید خیار صادراتی از ایران، تنوع این محصول زراعی در دو نوع بوته ای و درختی است.

خیار صادراتی تازه

چه کشورهایی از ایران خیار می خرند؟

همان طور که گفته شد کشورهای زیادی خواهان خیار ایرانی هستند اما از بین آن ها 3 کشور بیشترین واردات خیار ایران را انجام می دهند که این سه کشور شامل عراق، روسیه و قطر می شود.  برای خرید خیار صادراتی لازم است پیش از هر چیزی از قیمت های آن اطلاع پیدا کنید. برای اطلاع از قیمت خیار صادراتی می توانید علاوه بر سایت های اعلام قیمت آنلاین از صادر کنندگان ایرانی قیمت ها را دریافت کنید.

5 دیدگاه ها

  1. مهران گفت:

    سلام،مطالب کاملی درباره خیار صادراتی ارائه کردین، اگر ماهم بخوایم کار صادرات و ارسال خیار صادراتی رو آغاز کنیم از کجا باید شروع کنیم؟

  2. یاسی گفت:

    خرید و فروش خیار صادراتی بسیار سخت بود برای من اما شاید باورتون نشه اما با خوندن مقاله خیار صادراتیتون خیلی ایده های زیادی برای قیمت و یا خرید و فروش خیار صادراتی توی ذهنم اومد

  3. سنا گفت:

    سلام مقالتون راجب خیار صادراتی خیلی جالب بود . نمیدونستم خیار به چه کشورهای صادر میشه

  4. حمیدرضا مفیدی گفت:

    سلام ،علت کم شدن تامین خیار صادراتی چیه؟ لطف میکنید این مورد را توضیح بدید

  5. حسام گفت:

    بهترین نوع خیار صادراتی کدام است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Buy now