قیمت بهترین پسته صادراتی ایران 1402

پسته صادراتی را از ما بخرید ! بازار خرید پسته چند سالی است که با رقبای زیادی روبرو شده است که از میان آن ها آمریکا به عنوان شاخص ترین رقیب ایران در زمینه تولید و فروش پسته  شناخته می شود.

کشور آمریکا با تولید انبوه پسته با قیمت های بسیار ارزان تر از پسته ایران، توانسته است حجم زیادی از بازار های بین المللی را جهت صادرات پسته از آن خود کند اما چیزی که پسته ایران را از نمونه های خارجی آن متمایز می سازد، طعم ویژه پسته ایرانی است که به طور طبیعی و بدون هیچ طعم دهنده ای این محصول را منحصر به فرد ساخته است.

تمامی آنچه که باید برای ارسال پسته صادراتی و خرید و فروش آن بدانید در فیلم زیر تماشا خواهید کرد !

انواع پسته صادراتی ایران:

پسته ایران در شهر های مختلف تولید و کشت می شود که از میان آن ها پسته رفسنجان بیشترین طرفدار را دارد. پسته صادراتی در واقع تعریفی است برای انواع پسته ای که به تمامی واردکنندگان پسته از ایران ارسال شده و شامل تمامی کیفیت پسته از  محصول ضعیف تا لوکس هستند.

پسته های صادراتی اقلام مختلفی دارند که هر کدام برای صادرات به کشوری خاص انتخاب می شود. انواع پسته شامل پسته اکبری، بادامی، کله قوچی، احمد آقایی، فندقی (اوحدی)، شاه پسند، عباس علی، چروک، خنجری و یک نمونه پسته زود رس به نام پسته قرمز است.

پسته صادراتی مغز شدهآیا انواع روش های صادرات پسته رفسنجان را می دانید؟

این محصولات تولید شده به ویژه در شهر رفسنجان و تحت عنوان پسته صادراتی رفسنجان، به دو صورت روانه بازارهای بین المللی می شود.

  • اولین روش،صادرات پسته تازه

تنها می توان آن را به کشور های همسایه ارسال نمود.

 

مشاوره خرید محصولات کشاورزی جهت صادرات

 

  • دومین روش، صادرات پسته خشک

امکان ارسال پسته خشک برای صادر کننده به کشورهای دورتر و اروپایی فراهم است.  چرا که پسته های تازه در اثر برخورد با هوای گرم و یا حمل و نقل نامناسب به سرعت خراب می شوند.

به همین جهت بیشترین حجم پسته ایران به صورت خشک صادر شده و دامنه صادرات این محصول تقریبا بیشتر کشور های اروپا، آسیا، آفریقا و حتی امریکا را شامل می شود. پسته ایرانی انواع مختلفی دارد اما معمولا پسته صادراتی از نمونه های محدودی انتخاب می شوند که البته شاخص بهترین پسته برای صادرات به هر کشور متفاوت است.

پسته صادراتی تازه

چه پارامتر هایی برای صادرات بهترین پسته ایرانی به کشور مقصد حائز اهمیت است ؟

  • استاندارد ها
  • فرهنگ مصرف پسته ایران
  • میزان تقاضا پسته صادراتی در ایام مختلف
  • کشش قیمتی بازار
  • کیفیت در صادرات پسته

برای آنالیز، تفکیک صادرات و خرید و فروش پسته ایرانی کشور های مختلف را مورد بررسی قرار داده ایم تا شخص صادرکننده بتواند با توجه به این اطلاعات، صادرات مقرون به صرفه ای داشته باشد.

پسته صادراتی خوشمزه

آیا قیمت پسته در اروپا در صادرات آن نقش دارد؟

انواع این محصول را می توان برای صادرات پسته به اروپا انتخاب نمود اما مهم ترین مسئله ای که هر تاجر ایرانی باید به آن توجه داشته باشد استاندارد های اروپایی و دارا بودن گواهینامه معتبر سلامت و بهداشت مطابق با استاندارد های بین المللی است که سخت ترین آن در رابطه با پسته ایران گواهی افلاتکسین است.

این گواهینامه انواع پسته صادراتی ایران را از جمله احمدآقایی، اکبری، کله قوچی، بادامی و فندقی مورد ارزیابی قرار می دهد که در این مرحله شاید بتوان گفت تا حد زیادی گزینه اکبری را حذف می کند. زیرا پسته اکبری نسبت به انواع پسته ایران، زمان بیشتری تا رسیده شدن روی درخت باقی می ماند و همین امر موجب می شود تا این محصول بیشترین آفت افلاتکسین را به خود جذب کند.

پسته صادراتی خندان

  • کدام کشور تامین کننده حجم بیشتر پسته اروپاست؟

معمولا پسته اروپا را کشور آمریکا تامین می کند که در دو نوع round & jumbo است و معادل ایرانی آن را می توان پسته فندقی و کله قوچی نام برد. بنابراین می توان گفت این دو نمونه پسته فروش بهتری در بازار های اروپا دارند.

در خصوص بررسی بازار اروپا نباید مبحث قیمت پسته در اروپا را فراموش کرد. پسته ایران نه تنها باید از گواهی افلاتکسین معتبر برای اروپا برخوردار باشند بلکه قیمت پسته نیز اهمیت به سزایی بر فروش این محصول در اروپا دارد. در این میان از بین دو نمونه پسته کله قوچی و فندقی می توان پسته فندقی را برای صادرات به اروپا انتهاب نمود زیرا این پسته به علت ریزتر بودن برای کشور های اروپایی این نوع قیمت پسته در اروپا مناسب تر است !

پسته صادراتی اعلا

  • بهترین نوع پسته از نظر اتحادیه اروپا چیست؟

باتوجه به اینکه در کشور های اتحادیه اروپا واردات پسته با کیفیت، مهم تر از واردات پسته درشت و خوش ظاهر است معمولا این کشورها با سایز پسته مشکل چندانی ندارند و بهترین نوع پسته صادراتی به اتحادیه اروپا پسته فندقی شناخته می شود.

اما بیان این مسئله بدین معنا نیست که سایر پسته های صادراتی ایران بازار خوبی در اروپا ندارند بلکه می توان گفت صادرات پسته نوع کله قوچی به کشوری نظیر آلمان از رونق خوبی برخوردار است. در میان کشور های اروپایی کشور های آلمان، اسپانیا، ایتالیا و اوکراین بیشترین حجم صادرات پسته به اروپا را به خود اختصاص داده اند.

پسته صادراتی

اخذ گواهینامه افلاتکسین برای صادرات پسته به کشور های عربی الزامی است؟

شرایط صادرات پسته به کشور های عربی نسبت به صادرات پسته به اروپا کاملا متفاوت است چرا که برای صادرات به این دسته از کشور ها نیازی به اخذ گواهینامه افلاتکسین وجود ندارد و تنها  استاندارد های گمرکات فرستنده و گیرنده کفایت می کند. بنابراین می توان گفت تنوع پسته صادراتی برای این قبیل کشور ها بالاتر است.

به همین جهت است که معمولا صادر کنندگان کشور های عربی را برای رونق بخشی به کار خود انتخاب نموده و صادرات پسته به قطر و همینطور صادرات پسته به عمان مناسب ترین گزینه ها برای مبحث صادرات پسته نزد تجار به شمار می روند.

پسته صادراتیمردمان کشور های عربی به کدام ویژگی پسته توجه بیشتری دارند؟

برای صادرات پسته به عمان و قطر باید دقت داشته باشید که مردمان کشور های عربی به ظاهر و درشتی پسته توجه ویژه ای دارند پس لازم است از میان انواع این محصول برای صادرات پسته به قطر و عمان پسته فندقی را از فهرست خود خط بزنید.

معمولا سلیقه کشور های عربی پسته های کروی شکل است که از انواع ایرانی آن می توان اکبری، بادامی و احمد آقایی را نام برد از این منظر گزینه های فندقی و کله قوچی نیز تا حد زیادی از تقاضای بازار این کشورها حذف می شوند. حال نوبت به دسته بندی این 3 نوع پسته یعنی بادامی، اکبری و احمد آقایی رسید. در بین این 3 پسته های بادامی ریز تر بوده و شباهت بیشتری به پسته فندقی دارد بنابراین در این مرحله می توان پسته بادامی را نیز حذف نمود.

پسته صادراتی تازه

از صادرات پسته به ترکیه چه می دانید؟

ترکیه یکی دیگر از بازار های هدف برای صادرات پسته و فروش آن به شمار می رود و در بیشتر شهر های این کشور پسته صادراتی ایران به فروش می رسد. از طرف دیگر با صادرات پسته به ترکیه می توانید این محصول را برای کشورهای دیگر که امکان ارسال مستقیم از ایران برای آن ها وجود ندارد نیز ارسال نمایید و این گونه به خرید و فروش پسته بپردازید.

مناطق آزاد این کشور بهترین مسیر برای صادرات پسته به این قبیل کشور ها هستند که به هر نحوی ارسال آن از داخل کشور بنا به هزینه های بالا، قوانین سختگیرانه و خصوصا روابط دیپلماتیک و … مقدور نیست.

صادرات پسته در سال 97

با توجه به آمار اعلام شده از سوی دفتر هماهنگی صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی در صادرات پسته در سال 97 و در فروردین ماه، با 5 درصد رشد به 33 میلیون دلار رسید. اما با توجه به اینکه میزان صادرات در ماه های اردیبهشت و خرداد نسبت به ماه های مشابه در سال قبل کاهش یافت؛ صادرکنندگان این محصول با توجه به تعهدات قبلی و با وجود مشکلات فعلی و پیش رو برای تدارک صادرات، این محصول در تیر ماه سال جاری به ارزش 49 میلیون دلار صادر شد که در مقایسه با ارزش 30 میلیون دلاری تیر ماه سال 96 نشان دهنده افزایش 63 درصدی بود.

اما چه سیاستی را باید در نظر گرفت تا میزان صادرات پسته در سال آینده نسبت به صادرات پسته در سال 97 رونق و افزایش بیشتری یابد؟

پسته صادراتی ایران

شاید اولین فاکتور برای ارائه بهترین پسته صادراتی به سایر کشور ها در درجه اول بازار یابی درست و معرفی محصول به تاجران فعال در زمینه واردات خشکبار بوده و در ادامه مانور کلی روی بسته بندی پسته داده شود. چرا که معمولا پسته بسته بندی خاصی نداشته و به صورت فله صادر می گردد و این یکی از ضعف های ما برای تجارت این محصول ارزش مند است.

چرا که نه تنها مصرف کننده شناختی از پسته ندارد بلکه ممکن است افراد سود جو این محصول را با نام انحصاری خود با قیمت بعضا گران تر به فروش برسانند. بنابراین بجای اینکه سود صادرات پسته حاصل به جیب رقبا و افراد سود جو برود لازم است تا روی بسته بندی پسته کمی ایده نو به خرج دهید.

پسته صادراتی اصفهان

مناسب ترین نوع پسته با توجه به قیمت پسته صادراتی و ظاهر آن برای ارسال به عمان و قطر کدام است؟

با توجه به قیمت پسته اکبری و احمد آقایی و ظاهر آن ها می توان این دو محصول را از مناسب ترین گزینه ها برای صادرات پسته به عمان و قطر نام برد. در پایان باید این مسئله نیز مد نظر قرار دهید که ممکن است سایر کشور های عربی قصد صادرات پسته به صورت مجدد را داشته باشد و انواع پسته ایرانی را به سایر کشور ها بفروشند در این صورت ممکن است تقاضای خرید پسته فندقی، کله قوچی و گاها بادامی به تجار ایران داده شود.

بهترین پسته برای کشور های عربی کدام است؟

در کل با توجه به موارد ذکر شده می توان بهترین پسته را برای کشور های عربی متناسب با کشش بازار در درجه اول اکبری و در رده دوم احمد آقایی صادراتی ایران عنوان کرد.

خرید پسته صادراتی

پسته صادراتی رفسنجان، مناسب ترین گزینه برای صادرات به ترکیه!

برای صادرات پسته به ترکیه می توان روی پسته رفسنجان حساب باز کرد چرا که از کیفیت بالایی برخوردار بوده و طرفداران زیادی در این کشور دارد. لازم است بدانید میزان صادرات پسته به ترکیه بالا بوده ولی این حجم تماما وارد بازار این کشور نمی شود چرا که مالیات واردات انواع پسته به ترکیه بالا است.

پسته صادراتیارسال پسته صادراتی به افغانستان و عراق

غالبا پسته های درجه یک و دو که معمولا پسته بادامی کلاس B هستند با قیمت ارزان تر به افغانستان صادر می گردد. تاجران عراقی نیز تمایل زیادی به خرید پسته اکبری و احمد آقایی دارند که این محصول را عموما یا به صورت فله ای یا با بسته بندی خریداری می کنند. برای صادرات پسته به عراق نیز پسته های کلاس B بهترین گزینه هستند و خریداران زیادی دارند چرا که نسبت به سایر نمونه های پسته صادراتی، قیمت مناسب تری دارند.

پسته صادراتی

اهمیت بسته ‌بندی پسته صادراتی ایران به چه علت است؟

همانطور که می دانید بسته بندی پسته نقش مهمی در بازاریابی این محصول به ایفا می کند و از جمله ابزار های بازار یابی در کشور های خارجی به شمار می رود. این مسئله سال های سال است که برای همگان آشکار شده و امروزه بسته بندی یک کالا عامل اصلی فروش آن محصول قلمداد می شود.

در واقع بسته بندی، نقش یک فروشنده خاموش را ایفا می کند. زیرا کالا مستقیما در معرض دید خریدار قرار گرفته و پوشش آن با شکل و جملات کوتاه که معرف جنس داخل آن است اطلاعات لازم را به خریدار می‌ دهد. اگر بسته ‌بندی پسته صادراتی با اصول صحیحی انجام شود، درصد فروش محصول به مراتب بالا خواهد رفت. پسته بسته بندی مناسب و در خور یک کالای ایرانی نیاز دارد اما متاسفانه در ایران به این مسئله توجه زیادی نمی شود به طوری که در برخی مواقع مورد نقد و انتقاد بازرگانان خارجی نیز قرار می گیرد.

این در حالی است که پسته بسته ‌بندی ‌شده، انعطاف بیشتری در عرصه رقابت بین‌المللی برای حضور کالا ایجاد می ‌کند و باعث می‌ شود که حساسیت تقاضا نسبت به قیمت کاهش یابد. در حال حاضر انواع پسته ایران به ‌صورت فله صادر می ‌شود زیرا تعرفه گمرکی بسته‌ بندی ‌های کوچک پسته جهت صادرات پسته به اروپا بالا بوده و در مورد بسته ‌بندی‌ های فروش داخلی اقداماتی محدود صورت گرفته است.

پسته صادراتی مغز شده

مزیت بسته‌ بندی پسته صادراتی در چیست؟

ویژگی یک بسته بندی مناسب این است که در عین حالی که از محصول داخل آن محافظت می کند، ظاهری زیبا و فریبنده در نظر مخاطب داشته باشد. اگر تبلیغات و بسته بندی مناسبی را برای پسته در نظر بگیرید بی شک میزان فروش بالاتر رفته و صادر کننده به سود بیشتری دست خواهد یافت.

پس پیشنهاد ما به شما این است اگر برای پسته صادراتی بسته بندی خاصی در نظر نگرفته اید از یک تیم طراحی حرفه ای برای این امر کمک بگیرید تا با توجه به فرهنگ و سلایق کشور صادر کننده، بهترین ایده و بسته بندی را برای محصول شما تدارک ببینند.

پسته صادراتی

خرید و فروش پسته صادراتی

خرید و فروش پسته یکی از سود آورترین کالاها در تجارت های جهانی محسوب می‌شود و همینطور یکی از صادرات غیر نفتی برای تمام کشورها به شمار می‌رود. پسته از سوی بازار های جهانی مورد استقبال قرار گرفته است؛ بنابراین شرکت هایی که در حوزه صادرات پسته فعالیت می کنند از سودآوری بالایی برخوردارند. اگرچه در این میان، نباید از شیوه های جدید بازاریابی جهانی و بین المللی برای خرید پسته و یا فروش آن غافل شد.

شرکت های فعال در حوزه صادرات، همواره سعی می‌کنند بازارهای جهانی را مورد بررسی و ارزیابی به صورت دوره ای قرار دهند؛ این کار برای آنها یک اهرم جلو برنده برای موفقیت در صادرات محسوب می شود.

چرا که گزارش گیری از قیمت های جهانی و روند صادرات و واردات پسته در کشور های جهان، نقاط ضعف و قوت بازار این خوراکی پر طرفدار را مشخص می کند؛ به این ترتیب، بازاریابان بین المللی بهتر می‌توانند بازار هدف را تعیین کنند و در کسب و کار خود موفق شوند.

پسته صادراتی

بر همین اساس، کشور های زیادی در حوزه خرید و فروش پسته صادراتی فعالیت می کنند که سهم قابل توجهی از صادرات جهان را در اختیار دارند. کشور ایالات متحده آمریکا با سهم بیش از ۵۰ درصد، بیشترین میزان صادرات پسته را در اختیار گرفته است. در قسمت بعدی به طور شماتیک و عنوان بندی، برترین صادر کنندگان پسته در جهان را معرفی می کنیم.

اسامی برترین کشور های صادر کننده پسته در جهان

  • ایالات متحده آمریکا با حدود ۵۱ درصد
  • کشور ایران با حدود ۲۶ درصد
  • کشور آلمان با حدود ۶ درصد
  • کشور ترکیه با حدود 2 درصد
  •  کشور یونان حدود 5/1 درصد
  • کشور هلند حدود 5/1 درصد
  • کشور سوریه حدود 1 درصد
  • هنگ کنگ ۱%
  • کشور ایتالیا 9/0 درصد
  • بلژیک 8/0 درصد
  • امارات متحده عربی 1 درصد
  • کشور چین 5/0 درصد
  • لوکزامبورگ 6/0 درصد
  • کشور پرتغال 3/0 درصد
  • فرانسه 2/0 درصد

فهرست کاملی از این کشورها را به همراه جزئیات بیشتر در شکل زیر مشاهده می کنید:

پسته صادراتی

آمار و ارقام خرید و فروش پسته صادراتی در جهان

ارزش صادرات پسته در جهان به طور کلی، میانگین حدود دو بیلیون دلار ثبت شده است. این آمار در سال گذشته حدود ۳۰ درصد رشد داشته است اما در سه سال گذشته، ۷ درصد رشد منفی و در پنج سال گذشته حدود ۳۲ درصد رشد منفی داشته است.

برخی از آمار جهانی در حوزه خرید و فروش پسته صادراتی نشان دادند که تمرکز صادرات پسته برای برخی از کشور ها بیشتر بوده است. این عامل، نشان دهنده این است که برخی از کشور ها توانسته اند حجم زیادی از بازار را در اختیار بگیرند. در حال حاضر، چهار کشور برتر صادر کننده پسته به ترتیب ایالات متحده آمریکا، ایران، آلمان و ترکیه هستند.

پسته صادراتی

توجه: برای اطلاع از قیمت روز کشمش صادراتی درجه یک اینجا کلیک کنید.

عوامل موثر در خرید و فروش پسته صادراتی

نوسانات قیمت ارز در جهان، رقابت بسیار نزدیک در صادرات پسته میان کشور های قدرتمند، کیفیت پسته های صادراتی، بسته بندی کالا، امتیازات ویژه برای خرید و فروش، وجود دستگاه ها و تجهیزات فرآوری و بسته بندی پسته های صادراتی، عواملی هستند که در صادرات این خوراکی به کشورهای مختلف تاثیر دارند.

در مسئله صادرات پسته، پرداختن به آمار و ارقام، رسم نمودارها و جداول و همچنین مقایسه میزان جهانی فروش پسته صادراتی در سال های مختلف و همچنین ثبت آمار به صورت دوره ای در هر سه سال، پنج سال یا ده سال، تضمین کننده موفقیت شرکت هایی است که در این حوزه فعالیت می کنند. به این ترتیب، بررسی نمودار ها و جداول، تنها از عهده کارشناسان تحقیق بازار برمی آید؛ که البته حضور این متخصصان در شرکت‌های بازرگانی یک ضرورت به شمار می رود.

پسته صادراتی

قیمت پسته صادراتی

در حال حاضر میزان درآمد از صادرات پسته به عنوان یکی از انواع خشکبار و آجیل، یکی از پرسودترین صادرات غیر نفتی برای کشورهای صادرکننده به شمار می رود. قیمت پسته صادراتی تحت عوامل مختلف نظیر نوسانات قیمت ارز در جهان، تولید پسته در کشورهای تولید کننده، مسائل سیاسی و اقتصادی، عوامل بازاریابی بین المللی و … قرار دارد.

طبق آمار جهانی که در خصوص قیمت صادرات پسته مطرح شده است، اولین و برترین کشور صادر کننده پسته، کشور ایالات متحده آمریکا می باشد. میزان پسته در ایالات متحده آمریکا در هر سال بیش از دو میلیون تن می باشد که این آمار به طور سالانه حدود ۳ درصد رشد داشته است. در همین راستا، هنگ کنگ اولین وارد کننده پسته شناخته می شود. برای دریافت مشاوره صادرات به سایت محمدرضا شیخ بهائی مراجعه نمایید.

پسته صادراتی

ارزیابی قیمت پسته برای صادرات

طبق آمار و بررسی های جهانی و با توجه به نمودارها و جدول ها، قیمت صادرات پسته بر حسب دلار آمریکا، حدود ۹ دلار (97/8) در هر کیلوگرم است. این قیمت در مقایسه با روزهای قبل، حدود ۲ درصد کاهش؛ در مقایسه با هفته قبل حدود 6/0 افزایش داشته است. قیمت پسته صادراتی در جهان در ماه گذشته، حدود 3/0 رشد منفی و در یک سال گذشته، حدود ۷ درصد رشد مثبت داشته است.

ارزش صادراتی پسته، بیش از دو بیلیون دلار در سال تخمین زده شده است. این رقم در مقایسه با سال گذشته بیش از ۳۰ درصد رشد داشته است. صادرات پسته حدود 5/7 درصد در سه سال گذشته، رشد منفی ثبت کرده است. حدود ۳۴ درصد از تمرکز بازار جهانی بر روی واردات و صادرات پسته متمرکز می باشد.

پسته صادراتی

رتبه بندی کشورهای جهان از نظر صادرات پسته

قیمت پسته صادراتی و شرایط مطلوب برای رشد و کاشت درختان پسته در مناطق مختلف موجب شده است برخی از کشورها در میان ۱۰ کشور برتر جهان از نظر صادرات پسته قرار بگیرند. در این قسمت فهرستی از ۲۰ صادرکننده برتر پسته در جهان را معرفی می کنیم. در حال حاضر میزان درآمد کشورهای برتر در صادرات پسته به جرات می توان گفت بیشتر از صادرات نفتی آنها است.

پسته صادراتی

۲۰ کشور برتر جهان از نظر درآمد برای فروش پسته صادراتی به شرح زیر می باشند:

  • ایالات متحده آمریکا با سهم حدود 52 درصد
  • کشور ایران با سهم حدود ۲۶ درصد
  • کشور آلمان با سهم دود ۶ درصد
  • کشور ترکیه با سهم حدود ۳ درصد
  • کشور هلند با سهم ۲ درصد
  • کشور یونان با سهمیه حدود 5/1 درصد
  • کشور افغانستان با سهم حدود 5/1 درصد
  • کشور سوریه با سهم حدود 1 درصد
  • هنگ کنگ با سهم حدود 1 درصد
  • کشورهای امارات متحده عربی با سهم حدود 1 درصد
  • کشور ایتالیا با سهم حدود 1 درصد
  • کشور بلژیک با سهم حدود 8/0 درصد
  • کشور لوکزامبورگ با سهم حدود 6/0 درصد
  • کشور چین با سهم حدود 5/0 درصد
  • کشور اسپانیا با سهم حدود 4/0 درصد
  • کشور کویت با سهم حدود 3/0 درصد
  • کشور پرتغال با سهم حدود 3/0 درصد
  • کشور فرانسه با سهم حدود 2/0 درصد
  • کشور استرالیا با سهم حدود 2/0 درصد
  • کشور انگلستان با سهم حدود 2/0 درصد

قیمت پسته صادراتی

نوسانات قیمت پسته صادراتی در کشورهای جهان

کشورهای سوریه، پرتغال و ایران در یک سال گذشته با رشد مثبت در صادرات پسته مواجه بوده اند. در این میان کشورهای بلژیک، لوکزامبورگ، کویت، فرانسه و افغانستان با رشد منفی در صادرات پسته در طول سال گذشته روبرو شده اند. قیمت صادرات پسته بر حسب دلار در هر تن محاسبه می شود.

کارشناسان تحلیل بازارهای جهانی با استفاده از نمودارها، جدول ها و نوسانات قیمت در نرخ صادرات پسته، فعالیت کشورها را از این لحاظ بررسی می کنند. به این ترتیب، یکی از عوامل مهم موفقیت صادرات صادرکنندگان، تحلیل عملکرد رقبا و قوانین صادرات و واردات غیر نفتی می باشد. بازاریابی بین المللی برای پسته، عامل مهم دیگر این است که  قیمت صادرات پست را تحت تاثیر قرار می دهد.

البته نباید از این مسئله غافل شد که موقعیت ها و چالش های سیاسی در جهان در سال های اخیر به شدت بر روی صادرات پسته و تبادل انواع آجیل خشکبار و صادرات غیر نفتی میان کشورها، به ویژه کشورهای خاورمیانه و کشورهای اروپایی تاثیر گذاشته است. همین عامل موجب نوسانات شدید در قیمت پسته در جهان بوده است.

خرید و فروش پسته صادراتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Buy now