چگونه بهترین عسل صادراتی 1402 را با عالی ترین قیمت خریداری کنیم؟

عسل صادراتی ایران با استانداردهای بین المللی اصالت و کیفیت! ایران یکی از بزرگ ترین صادر کنندگان عسل مرغوب است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. چرا که همه مردم دنیا می دانند که ایران یکی از بهترین پرورش دهندگان زنبور عسل است و به جهت برخورداری از منابع غنی و پوشش های گیاهی گوناگون، بهترین عسل طبیعی را تولید و روانه بازار می کند.

اگر قصد صادر کردن عسل ایران را دارید با شما صفر تا 100 صادرات عسل، قوانین صادرات عسل و کشور های طرفدار عسل ایران را در میان خواهیم گذاشت. هم چنین به عنوان یک تاجر عسل باید اطلاعات لازم در خصوص خریداران عسل و نکات مهم برای نفوذ و بازاریابی خارجی را کسب کنید.

لذا اگر قصد فعالیت در این حیطه را دارید خواندن ادامه این مقاله را به شما پیشنهاد می دهیم. در ابتدا برای شما خواهیم گفت که چه کشور هایی را می توان برای صادرات و فروش عسل انتخاب نمود تا به بهترین سود دست یابید.

عسل صادراتی

کدام کشورها طرفدار عسل ایران هستند؟

به جرات می توان گفت عسل صادراتی ایران یکی از محبوب ترین مواد غذایی است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. این امر به برکت شرایط محیطی و اقلیمی ایران فراهم آمده است که موجب گردید پوشش گیاهی بکر و مختلفی از سرتاسر ایران را پوشش دهد و به دنبال آن ما به مرغوب ترین عسل طبیعی دست یابیم و در امر صادرات این محصول موفق تر از همیشه وارد عرصه رقابت شویم. این ماده یکی از مناسب ترین محصولات غذایی برای صادرات است چرا که فاسد نمی شود و این امر حمل و نقل محصول و رساندن عسل سالم را برای صادر کننده مقدور می سازد.

 

مشاوره رایگان و ثبت سفارش

 

از طرف دیگر عسل طبیعی انواع گوناگونی دارد که تحت عنوان عسل های تک گیاه شناخته شده و هر یک از آن خواص منحصر به فردی دارند. پس این گونه می توان گفت که تنوع عسل صادراتی ایران بالاست. در ادامه لیستی از خریداران عسل در اختیار شما قرار داده می شود اما لازم است بدانید صادرات عسل به روسیه، ترکیه و عراق رشد خوبی داشته و برای سرمایه گذاری بهترین گزینه در پیش روی شما هستند.

عسل صادراتی ایران

چهارده کشوری که عسل صادراتی ایران را خریداری می کنند!

  • آلمان
  • قطر
  • افغانستان
  • چین
  • قزاقستان
  • کویت
  • مالزی
  • عراق
  • لبنان
  • ترکیه
  • آذربایجان
  • امارات
  • عمان
  • بحرین

قیمت عسل

قوانین صادرات عسل در جهان :

دانستن قوانین صادرات عسل برای یک تاجر الزامیست. برای هر کاری خصوصا مبحث صادرات باید همه جوانب در نظر گرفته شود و شخص صادر کننده آگاهی لازم در خصوص بازاریابی محصول در کشور مورد نظر، امور گمرکی، مقررات و ترخیص کالا، اصول و چهارچوب حقوقی قراردادهای بین المللی بازرگانی را به دست آورد.

همچنین برای صادرات عسل به کشور های مختلف بازرگان بایستی کارت بازرگانی داشته باشد تا بتواند در این عرصه فعالیت نماید. اگر قصد صادرات عسل به ترکیه یا هر کشور دیگری را دارید در ابتدا لازم است مقصد را مشخص نموده و قوانین صادرات عسل آن کشور را بدانید چرا که هر کدام کشور ها قوانین و استاندارد های مخصوص به خود را دارند.

صادرات عسل به اروپا

مجوزهای لازم برای صادرات عسل

صادرات عسل مانند هر محصول در صنعت مواد غذایی نیازمند یک سری پیش نیازهایی است که در تعیین قیمت عسل صادراتی دخیل خواهد بود. این پیش نیازها شامل مجوزهایی هستند که قبل از هرگونه فعالیت در زمینه صادرات باید اخذ شوند. برای عسل این پیش نیاز مربوط به اصل یا تقلبی بودن آن است. از روی ساکاروز عسل می توان به اصل یا تقلبی بودن آن پی برد. در این برگه پیش نیاز، میزان ساکاروز عسل ذکر شده است.

صادرات عسل به اروپا

همان گونه که در ابتدای متن اشاره شد عسل ایران به 14 کشور از جمله چندین کشور اروپایی ارسال می شود. با توجه به قوانین صادراتی در کشورهای اروپایی، فرآیند صادرات عسل به اروپا نسبت به سایر کشورها بسیار سخت خواهد بود.

صادرات عسل به اروپا کاملا به قوانین اتحادیه اروپا وابسته است و اگر یکی از کشورهای اروپایی نیازمند عسل ایران باشد ولی قوانین اتحادیه آن را منع کند آن کشور اجازه خرید از ایران را نخواهد داشت. از سال ها پیش صادرات عسل ایرانی به کشورهای اروپایی منع شده بود اما در سال اخیر ایران توانسته است مقدار محدودی عسل به اروپا ارسال نماید. برای اطلاع از قیمت ها به سایت جیمکس مراجعه نمایید.

مزایای صادرات عسل

دلایل کاهش صادرات عسل به اروپا

دو عامل اساسی در کاهش صادرات عسل به اروپا ، کیفیت و بسته بندی عسل صادراتی ایران است.

1.کیفیت عسل ایران مورد تایید اتحادیه اروپا نیست و این موضوع به 2 عامل اساسی داروهای کندو و ملکه زنبور عسل بر خواهد گشت.

  • داروهای کندو:

باید از خارج از کشور داروهای کندو با کیفیت به ایران وارد شود تا زنبورداران بتوانند در راستای سالم نگه داشتن کندوها از آن استفاده کنند. داروهای کندو تولید شده در ایران به لحاظ کیفیت و سلامتی فاقد استانداردهای لازم هستند.

  • ملکه زنبور عسل:

در سال های گذشته ملکه هایی با نژاد ضعیف به ایران وارد شده و با پرورش آن ها این نژاد بی کیفیت شده است. برای بهتر شدن کیفیت عسل باید روی ژنتیک ملکه زنبور عسل کار شود و در صحرا متناسب با تعداد گل ها زنبور به آن وارد شود.

2. مشکلات بسته بندی از این لحاظ که شیشه بسته بندی عسل به شدت کم شده و قیمت آن نیز بالا رفته است و از طرف دیگر سازمان استاندارد و اتحادیه اروپا هر شیشه ای را تایید نمی کند.

قیمت عسل صادراتی در اروپا

چگونگی صادرات عسل به اروپا و سایر کشور های آسیایی !!

از جمله مهم ترین مراحل انجام یک صادرات موفق به خصوص در زمینه عسل صادراتی ، می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • بازاریابی و معرفی عسل :

شاید بتوان مهم ترین قدم برای معرفی عسل ایران را بازاریابی محصول دانست. بازاریابی به معنای شناخت بازار های خارجی، روش های نفوذ به آن ها و در ادامه آن شناسایی کالاهای رقیب با توجه به قیمت و کیفیت آن ها در بازار و همینطور استفاده از روش های تبلیغاتی متفاوت و جدید برای معرفی کالا است. بنابراین اگر قصد صادرات عسل به اروپا را دارید لازم است تا در اولین قدم برای محصول خود بازاریابی کنید تا در آینده با شکست مواجه نشوید.

  • صدور پیش فاکتور حاوی قیمت عسل :

صادر کننده عسل بایستی فاکتوری حاوی قیمت عسل، مشخصات کالا و فروشنده آن را برای خریدار خارجی ارسال نماید.

  • تهیه و بسته بندی عسل :

صادر کننده باید کالا را تهیه و طبق قرارداد بسته بندی و ارسال نماید.

  • تعیین ارزش گمرکی

  • کسب مجوز صدور عسل

  • حمل کالا به گمرک

  • عقد قرارداد حمل و بیمه کالا

  • دریافت گواهی بازرسی کالا جهت ارسال

  • صدور فاکتور و اخذ گواهی مبدا

  • ارسال عسل به مقصد

صادرات عسل به عراقآیا قصد صادرات عسل به عراق را دارید؟

چه برای صادرات عسل به عراق و چه صادرات به کشور های مختلف دانستن نکات مختلف می تواند تجارت شما را به یک تجارت پر رونق و مطلوب بدل سازد کافیست به نکات زیر توجه کنید:

  1. به زمان های طلایی جهت صادرات عسل به عراق توجه داشته باشید.
  2. حضور نمایندگان خریدار و فروشنده را در زمان بارگیری و تخلیه در مبدا و مقصد الزام بدارید.
  3. بین خود و خریدار قراردادی تنظیم نموده که بر اساس آن اختلافات ناشی از خرابی محصول و تقسیم مخاطرات را حل و فصل کنید.
  4. از وسیله مناسبی که بسته به فصل و دما مشکلی برای کالا شما به وجود نمی آورند برای ارسال عسل استفاده کنید.
  5. به بسته بندی، نظافت و درج اطلاعات به زبان عربی بر روی بسته ها توجه کنید.
  6. برای محاسبه حاشیه سود به اصل رقابتی بازار برای صادرات عسل به عراق توجه داشته باشید.
  7. نحوه عملکرد رقبای خارجی در بازار را تحت نظر قرار دهید.
  8. برای اشخاص و یا شرکت های ناشناخته بدون دریافت تضمین، کالایی ارسال نکنید.
  9. برای همکاری با تجار مقیم عراق ضمن تحقیق و کسب اطلاعات کافی در خصوص خوشنامی شخص تحقیقات لازم صورت گیرد و به همراه دریافت وثیقه در برابر ارسال کالا برای او عسل صادراتی ارسال نمایید.
  10. در جهت انعقاد قرارداد تامین محصول با فروشگاه های زنجیره ای بزرگ در صورت برخورداری از قدرت عرضه تلاش کنید.
  11. از افراد معتمد به منظور اعلام آخرین تغییرات در رویه و رفتار بازار استفاده کنید.

خرید و فروش عسل صادراتی در عراق

  • قوانین صادرات عسل به عراق

صادرات عسل به عراق یا هر کالای دیگر بدون نصب برچسب لاتین یا عربی از سوی سازمان توسعه تجارت ایران ممنوع اعلام شده است. موسسه استاندارد عراق برای ارسال عسل صادراتی به این کشور دستوری تحت عنوان برخورداری این محصول از برچسب لاتین و عربی صادر کرده است و در صورتی که کالایی فاقد برچسب ذکر شده باشد مسئولین از ورود آن جلوگیری کرده و موجب ضرر های جبران ناپذیری برای صادر کنندگان و تولید کنندگان خواهد بود.

این شروط بر اساس تفاهم‏ نامه مشترک بین موسسه استاندارد ایران و عراق اجرایی می ‏شود تا یکی از مشکلات صدور کالا به این کشور که در گذشته با برچسب فارسی انجام می‌ گرفت حل شود. برای استمرار مبادلات بازرگانی و صادرات عسل به عراق باید در زمینه کنترل قاچاق کالا، کنترل بهداشت و استاندارد کالاهای صادراتی و وارداتی همکاری مشترکی بین ایران و عراق صورت گیرد.

قیمت عسل در عراق چقدر است

  • قیمت عسل در عراق

عراق یکی از بهترین و پر مصرف ترین کشورها برای کالاهای ایرانی در شاخه مواد غذایی هستند. ایران در زمره کشورهایی است که عسل مرغوب تولید و صادر می کند و به علت بازار پر سود این محصول در عراق، لازم است توجه ویژه ای به صادرات عسل به عراق شود. پس لازم است صادرکنندگان در تهیه و عرضه عسل با کیفیت برای صادرات به بازار عراق نهایت دقت و تخصص خود را به کار بگیرند.

خرید و فروش عسل در عراق

چه عواملی در تعیین قیمت عسل صادراتی در عراق موثرند؟

قیمت عسل در عراق بر اساس هزینه های بسته بندی، ارسال، نوع و درجه کیفیت عسل تعیین می شود. به دلیل وجود رقبای مختلف در این زمینه باید صادرکنندگان به بسته بندی و تولید عسل صادراتی توجه ویژه ای مبادرات نمایند و با رعایت استانداردها درصد بیشتری از بازار عراق را به عسل ایران اختصاص دهند.

در نگاه اول و قبل از تست محصول، به ظاهر آن توجه می شود، به همین علت مد نظر گرفتن بسته بندی شیک و با کیفیت از ارکان اصلی صادرات عسل به عراق محسوب می شود. روش حمل و نقل عسل نسبت به صادرات مواد غذایی دیگر ساده تر است زیرا عسل طبیعی به راحتی فاسد نمی شود و این ویژگی موجب کاهش ریسک و هزینه ها می شود.

صادرات عسل به عراق اگر مطابق استانداردهای بین المللی باشد مشتریان خاص خود را به خود جلب می کند و وفاداری مشتریان به کیفیت محصولات می تواند سودآوری را تضمین نماید. قیمت عسل در عراق به ازاء هر کیلو عسل حدود 500 هزار تومان است که این قیمت با توجه به درجه و کیفیت عسل تا چند میلیون تومان نیز خواهد رسید.

قیمت عسل در عراق با توجه به نوسانات ارزی با تغییرات عمده ای رو به رو است لذا اگر قصد خرید و صادرات عسل به عراق را دارید، قبل از آن در مورد قیمت عسل ایران تحقیقات لازم را انجام دهید.

قیمت عسل صادراتی در عراق

قیمت عسل ایران چقدر است؟

مهم ترین مبحث در خصوص عسل صادراتی برای تاجران و همینطور خریداران این کالا قیمت آن است. قیمت عسل ایران به ازاء هر کیلو از 22000 تومان تا 120000 تومان متغیر بوده و معادل ریالی آن متفاوت است. به همین منظور صادر کننده عسل می تواند برای دست یابی به قیمت از ضریب تبدیل استفاده نماید.

بسیاری از تجار به دنبال قیمت عسل که مناسب است، هستند و تلاش بر آن دارند تا با قیمت مناسب، این کالا را به سایر کشور ها ارسال نمایند. اما در این میان باید به کیفیت این محصول نیز توجه ویژه داشت و کیفیت را قربانی کمیت نکرد. چرا که یک کالای صادراتی گاها معرف یک کشور است به همین جهت تاجران عسل ایران باید به موارد مختلفی که کیفیت یکی از آن هاست توجه داشته باشند.

انواع عسل

قیمت انواع عسل صادراتی

در ادامه لیستی از قیمت عسل ایران در انواع مختلف را در اختیار شما قرار خواهیم داد:

  1. قیمت عسل طبیعی صادراتی : 60000
  2. قیمت عسل صنعتی صادراتی : 40000
  3. قیمت عسل 500 گرمی طبیعی : 52500
  4. قیمت عسل 350 گرمی طبیعی : 22200

به این نکته توجه داشته باشید که نوسانات ارزی با تغییرات عمده ای مواجه می شود. لذا اگر قصد خرید و فروش عسل و ارسال آن به کشور مورد نظرتان را دارید قبل از خرید، قیمت اصلی و به روز عسل را از تولید کنندگان آن جویا شوید.

قوانین صادرات عسل به امارات

0 تا 100 آنچه که باید در مورد قیمت عسل در امارات بدانید !!

قیمت عسل در امارات نیز کیفیت، عامل اصلی تعیین کننده قیمت عسل صادراتی است. در امارات، عسل از کشورهای مختلفی عرضه می شود به همین دلیل رقابت با کشورهای دیگر بسیار دشوار خواهد بود. قیمت عسل در امارات برای هر تن از 2500 دلار تا 5800 دلار متغیر است. این تغییر قیمت بر اساس معیارهایی چون درجه خلوص عسل، میزان طعم دهنده ها و افزودنی ها به عسل و استاندارد haccp در فرایند تولید خواهد بود.

عسل ایران به دلیل کیفیت بالا و تنوع متعدد گیاهان در ایران یکی از بهترین عسل های تولیدی در دنیا محسوب می شود. برای تعیین قیمت عسل در امارات و کشورهای دیگر اتحادیه زنبورداری نقش یه سزایی دارد و این سازمان اهمیت زیادی در مقدار این تعرفه دارد. امارات از مشتریان اصلی عسل ایران به شمار می رود.

طبق آمار و ارقام در سال گذشته صادرات عسل به امارات چیزی در حدود 599 هزار و 839 دلار بوده است و پس از آن کشور عراق قرار داشته است. در این صورت سهم صادرات عسل به امارات بیش از صادرات به عراق و دیگر کشورها است.

درامد حاصل از فروش عسل

قیمت عسل ایران برای کشورهای اروپایی

در سال گذشته قیمت عسل در اروپا برای یک ظرف عسل به وزن 450 گرم 3 تا 5 دلار بوده است البته با توجه به کیفیت و درجه و طبیعی بودن آن این قیمت متفاوت بوده است.

درآمد فروش عسل

ایران به 14 کشور عسل صادراتی خود را ارسال می کند. این میزان و درآمد به کشورهای مختلف متفاوت است ولی طبق آماری که از 2 سال اخیر از سوی گمرک منتشر شده است تقریبا سالیانه حدود 3 تن عسل طبیعی از ایران صادر می شود که ارزش دلاری این میزان صادرات حدودا 14934 و ارزش ریالی آن 484,419,592 بوده است. این میزان صادرات به ارزش 14 هزار و 934 دلار برای کشور ما سود آوری داشته است.

خرید و فروش عسل صادراتی

با توجه به رقم اشاره شده، صادرات عسل از جمله پرسودترین تجارت ها است و برای رقابت با کشورهای بزرگ صادرکننده عسل به سراسر دنیا لازم است عسل صادراتی با استاندارد بالایی تولید کنیم به گونه ای که ویژگی طبیعی بودن آن با هر آزمایشی به خریداران ثابت شود، چرا که این موضوع همیشه دغدغه اصلی صادرکنندگان است.

درآمد صادرات عسل بسیار بالا است ولی گاهی اوقات شرایطی پیش می آید که باعث می شود عسل بی کیفیت وارد بازار هدف شود و ایران آن بازار را از دست دهد و گاهی شرایط پیش آمده دست زنبوردار و صادرکننده نیست.

بسته بندی عسل صادراتی

توجه: برای خرید و فروش زعفران درجه یک صادراتی اینجا کلیک کنید.

بسته بندی عسل صادراتی گامی مهم برای معرفی محصول اصیل ایرانی

بسته بندی عسل و ارائه آن به بازار های خارجی نیازمند دقت و حوصله فراوانی است. بسته بندی های متنوع عسل را می توان با توجه به تنوع قیمت عسل در بازار و طبقه بندی مخاطبان مختلف در هر طبقه اجتماعی-اقتصادی در نظر گرفته و طراحی نمود.

به طور کلی مخاطبان عسل به دو دسته افراد بالای 40 سال و زیر 40 سال طبقه بندی می شوند. بنابراین بسیار حائز اهمیت است که بسته بندی عسل به گونه ای طراحی و تولید شود تا هر دو این مخاطبان در انتخاب عسل ایران تردید نداشته باشند. پیشنهاد می شود بسته بندی هایی را انتخاب نمایید که تداعی گر کندوی زنبور عسل باشد که عسل طبیعی در این بسته بندی به زیبایی یاقوت بدرخشد.

این قبیل فرم ها ذهن خریدار را به سمت طبیعی بودن محصول و خلوص آن هدایت خواهد کرد از طرف دیگر استفاده از متریال شیشه به این جهت توصیه می شود که مخاطب می تواند رنگ و غلطت محتوای درون ظرف را به خوبی درک کرده و برای خرید خود تصمیم گیری کند. بنابراین شرط موفقیت در خرید و فروش عسل خلاقیت و توجه به بسته بندی آن است.

خرید عسل مرغوب

تاجران با تجربه، عسل مرغوب را از کجا تهیه می کنند؟

بی شک عسل صاداتی را تنها می توان بدون واسطه و از زنبور داران مطمئن خریداری نمود. زنبور دار با فروش محصولات ارگانیک و درجه یک خود به صادر کنندگان عسل ایرانی می تواند محصول خود را با قیمت واقعی و سود آوری بالا به فروش برسانند.

از طرف دیگر تاجران عسل نیز با بازاریابی مناسب و تبلیغات خلاقانه قادر خواهند بود برای صادرات عسل به کشور های مختلف اقدام نمایند. صادر کنندگان عسل توجه داشته باشند که با شناسایی و خرید عسل خالص و طبیعی از زنبورداران معتبر می توانند به طور مستقیم با حذف واسطه های رایج بازار، عسل مورد نیاز خود را با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت تهیه کنند.

همچنین با کمک کارخانجات بسته بندی و بهره گیری از هنر طراحان در این کارخانجات، عسل را فرآوری و بسته بندی نموده و با بازاریابی مناسب و اصولی نسبت به صادرات عسل اقدام نمایند. سپس محصول خود را در بازارهای جهانی با بهترین قیمت عرضه و با فروش این محصول ارزشمند علاوه بر ایجاد ارزش افزوده برای سرمایه خود به ایجاد اشتغال در مناطق مختلف کشور کمک شایان کنند. خرید و فروش عسل صادراتی به عنوان نقطه قوت در تعاملات تجاری و صادراتی ایران از اهمین فراوانی برخوردار است.

خرید بهترین عسل

عسل صادراتی ایران از کیفیت بالایی برخوردار بوده و در بین کشور های دیگر ، طرفداران زیادی دارد. در ایران افراد زیادی دارای زنبورداری هستند و به تولید عسل مشغولند. ایران سالانه علاوه بر تامین مایحتاج عسل داخلی مقدار زیادی عسل مازاد داشته که با برنامه ریزی و بررسی های دقیق می توان امر صادرات در این زمینه را رونق بیشتری بخشید.

شرایط آب و هوایی و وجود گیاهان مختلف سبب تنوع بالای عسل در ایران شده است که هر کدام از این عسل ها دارای خواص خاصی هستند. از جمله عسل های تولید شده در ایران می توان به عسل کوهستان، عسل دشت، عسل مزارع، عسلهای تک گل، عسل چند گیاه، عسل ارگانیک و عسل وحشی اشاره کرد که این عسل هارا به راحتی و در مقادیر زیاد می توان تهیه کرد. تولید عسل در استان های مختلف ایران مانند لرستان، گلستان ،اردبیل و مازندران صورت می گیرد.

همانطور که گفته شد کشورهای زیادی متقاضی عسل ایران هستند که از این کشور ها می توان به آلمان، کویت، چین، قزاقستان، قطر، امارات، بحرین، آذربایجان اشاره کرد. کشور چین با وجود صادرات عسل به کشور های دیگرهمچنان مقداری از عسل مورد نیاز خود را از عسل ایران تامین می کند. علاوه بر کشورهای ذکر شده به کشورهای اروپایی نیز عسل ایرانی صادر می شود.

مقایسه انواع عسل خرید و فروش عسل صادراتی

 خرید و فروش عسل به کشور های همسایه و در حاشیه خلیج فارس به دلیل نزدیکی و سهولت در حمل و نقل از رونق بیشتری برخوردار است. هم چنین به دلیل فاسد نشدن عسل و ارسال آن به صورت فله ای یا بسته بندی آن را به راحتی می توان ارسال کرد.

در امر خرید و فروش عسل تجار باید مواردی را مد نظر قرار دهند. از جمله مواردی که باید به آن توجه کنند کیفیت عسل ارسالی بوده که ممکن است برخی از صادرکنندگان به دلیل کاهش هزینه ها عسل نامرغوب را به عنوان عسل طبیعی با کیفیت برای صادرات انتخاب می کنند که این کار عواقبی را به همراه خواهد داشت و باعث می شود درخواست مجددی در کار نباشد.

 عسل با کیفیت و ارگانیک دارای ویژگی هایی بوده که از جمله آن می توان به خالص بودن عسل و عدم استفاده از دارو، عدم گرما دیدن عسل، عدم تابش مستقیم نور خورشید و عدم استفاده از تغذیه مصنوعی اشاره کرد که تولید کنندگان برای اطمینان از کیفیت عسل تولید شده می توانند آن را در آزمایشگاه های مخصوص مورد بررسی قرار دهند.

علاوه بر کیفیت، قیمت از موارد حائز اهمیت در خرید و فروش عسل صادراتی بوده که به دلیل نوسانات قیمت ارز متقاوت بوده که تجار برای سهولت در امر صادرات باید از قیمت آن مطلع باشند. از موارد دیگر که در خرید و فروش عسل موثر بوده معرفی عسل با کیفیت ایرانی به کشورهای دیگر است. هر چه تبلیغ و کیفیت در این زمینه بیشتر باشد صادرات آن با رونق بیشتری روبرو خواهد بود.

صادرکنندگان هنگام خرید و فروش عسل باید توجه کنند که محصول از بسته بندی مناسبی برخوردار باشد چرا که افراد سودجویی عسل ایرانی را خریداری کرده و با نام و بسته بندی خود به کشورهای دیگر صادر می کنند.

سود صادرات عسل برای تاجران

سود صادرات عسل

سود صادرات عسل، بسیاری از زنبور داران را بر آن داشته است که محصولات عسل خود را برای صادرات ارائه دهند. صادرات عسل یکی از منابع پر درآمد در جهان محسوب می‌شود که هر ساله با رشد مثبت، رقم قابل توجهی را در صادرات غیر نفتی برای کشورهای تولید کننده انواع عسل تامین می کند.

آماری که تا سال ۱۳۹۵ برای صادرات عسل در ایران ثبت شده است، نزدیک به دو هزار تن عسل طبیعی به کشورهای جهان صادر گشته است. درآمد حاصل از صادرات عسل از کشور ایران چیزی نزدیک به ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار درآمد ارزی گزارش شده است. به این ترتیب نه تنها میزان درآمد زنبورداران از عسل صادراتی هر سال افزایش پیدا می‌کند، بلکه تامین ارز برای کشور نیز به طور قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

عسل کشور ایران به سایر کشورها نظیر آذربایجان، آمریکا، افغانستان، بحرین، چین، سوئیس، عراق، قطر، گرجستان، لبنان، مالزی و هنگ کنگ صادر می شود. کشورهای زیادی نظیر هندوستان با میزان استقبال قابل توجهی از صادرات و واردات عسل مواجه هستند. کشورهایی که مراتع طبیعی در اختیار دارند، برترین کشورهای تولید کننده عسل طبیعی بوده و در رتبه اول جهان در صادرات عسل را به خود اختصاص داده‌اند.

با توجه به آمار فوق، محاسبه سود صادرات عسل برای کشورهای صادر کننده، کار چندان دشواری نیست. میزان فروش عسل در جهان رقم قابل توجهی را در کشورهای اروپایی، آمریکایی و اقیانوسیه از آن خود کرده است. در قسمت بعدی، آمار و ارقامی راجع به میزان فروش عسل در جهان ارائه می کنیم.

قیمت عسل برای صادرات

نگاهی بر صادرات عسل در جهان

میزان فروش جهانی از صادرات عسل طبیعی به بیش از ۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸ رسیده است. ارزش عسل صادراتی از سال ۲۰۱۴ تاکنون با رقمی حدود دو میلیارد دلار، اگر چه سود صادرات عسل را در حد رو به رشد نگه داشته است اما به طور متوسط، حدود 5/5 درصد رشد منفی برای خود ثبت کرده است.

طبق آمار صادراتی، میزان عسل صادر شده به کشورهای جهان در سال ۲۰۱۷ تا سال ۲۰۱۸ حدود ۷ درصد کاهش داشته است! در این میان، کشورهای اروپایی در سال ۲۰۱۸ با بالاترین میزان صادرات عسل طبیعی، سهمی معادل ۳۹ درصد از کل صادرات جهان را به خود اختصاص داده اند.

این سهم بیش از ۸۰۰ میلیون دلار برای آنها درآمدزایی داشته است. سهم کشورهای آسیایی برای عسل حدود 23 درصد، برای کشورهای آمریکایی 5/15 درصد و حدود 5/12 درصد برای کشورهای حوزه اقیانوسیه بوده است؛ سهم کشورهای آفریقایی حدود 6/0 برای صادرات عسل می باشد. برای دریافت مشاوره صادراتی به سایت محمدرضا شیخ بهائی مراجعه نمایید.

مزایای شیر و عسل

رتبه بندی کشور های جهان در حوزه صادرات عسل طبیعی

  • کشور چین با سهم حدود ۱۱ درصد از صادرات عسل در جهان
  • کشور نیوزلند با ۱۱ درصد
  • کشور آرژانتین با حدود ۸ درصد
  • کشور آلمان با حدود ۶ درصد
  • کشور مکزیک با حدود 5/5 درصد
  • کشور اسپانیا با حدود ۵%
  • کشور هندوستان با حدود 5/4 درصد
  • کشور اوکراین با حدود 5/4 درصد
  • کشور برزیل با حدود ۴ درصد
  • کشور مجارستان با حدود ۴ درصد
  • کشور بلژیک با حدود 5/3 درصد
  • کشور ویتنام با حدود 3 درصد
  • کشور کانادا با حدود ۳ درصد
  • کشور رومانی با حدود ۲ درصد
  • کشورلهستان با حدود ۲ درصد

کشورهای فوق به طور کلی ۷۷ درصد از عسل صادراتی جهان را در طول ۲۰۱۸ تامین کرده‌اند. در میان این کشورها، نیوزلند، کانادا، هندوستان و اوکراین  دارای رشد مثبت در صادرات عسل بودند. کشور نیوزلند موفق شده است بیش از ۴۵ درصد رشد مثبت برای صادرات عسل خود ثبت کند. برخی از کشورها نظیر لهستان، مکزیک، ویتنام، آرژانتین و اسپانیا با رشد قابل توجهی در جهت منفی برای صادرات عسل مواجه بوده اند.

چالش های صادرات عسل

چالش‌های صادرات عسل

تمام کشورهای تولید کننده و صادر کننده عسل طبیعی به نوعی چالش‌ها و مشکلاتی را در راه دارند. کشور ایران هم یکی از کشورهای صادر کننده عسل به مناطق مختلف است که با این مشکلات مواجه است. اگرچه ظرفیت های متفاوتی در تمام کوهستان ها و مراتع ایران برای پرورش زنبور عسل وجود دارد اما اینکه برخی از شرکت‌ها به طور انحصاری صادرات عسل را در دست گرفته اند و سود حاصل صرفاً در یک مسیر مشخص جریان دارد، ضربه زیادی به درآمدزایی از این راه وارد خواهد کرد.

از طرفی دیگر، بسیاری از کشورها به شغل زنبورداری به عنوان یک حرفه درآمد زا نگاه نمی کنند! صرفاً کشورهای پیشرفته از تجهیزات و ماشین آلات و تکنولوژی‌های نوین برای پرورش زنبور عسل استفاده می کنند، به همین علت است که سود و درآمد حاصل از تولید و صادرات عسل در کشورهای اروپایی در مقایسه با ایران بیشتر است.

کمبود منابع مالی و شرایط مناسب برای نگهداری زنبورهای کارگر و زنبور ملکه، عدم وجود استانداردهای صادراتی و عدم هماهنگی برخی از سازمان ها، صادرات عسل ایران را با مشکلات بیشتری مواجه ساخته است!

قیمت عسل در تهران

5 دیدگاه ها

  1. رضا گفت:

    سلام میشه قیمت روز عسل صادراتی رو بذارید؟با این قیمت دلار آیا صادرات و فروش عسل صادراتی هنوز هم سود داره و به صرفه هس؟عسل صادراتی از کدوم شهر ها طرفدار بیشتر داره؟

  2. محمد گفت:

    سلام میشه قیمت روز عسل صادراتی رو بذارید؟با این قیمت دلار آیا صادرات و فروش عسل صادراتی هنوز هم سود داره و به صرفه هس؟عسل صادراتی از کدوم شهر ها طرفدار بیشتر داره؟

  3. هادی گفت:

    سلام خسته نباشید مرغوب ترین عسل برای صادرات کدام عسل است و از بین کشورهای همسایه کدوم کشور طرفدار عسل صادراتی ایران می باشد

  4. محمدتقی گفت:

    سلام. بنده سوال های فراوانی دارم در حوزه صادرات و در صورت امکان میخواستم مشاوره بگیرم.

  5. امیر مرادی گفت:

    سلام. لطفا میشه اعلام کنید برای صادرات عسل چه ازمایشهایی رو باید انجام بدیم و چه معیار هایی ملاک هست. سپاس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Buy now