خرید و فروش بهترین انار صادراتی با کم ترین قیمت !!!

انار صادراتی، یکی از محبوب ترین میوه ها در بازارهای جهانی خرید و فروش و صادرات میوه به شمار می‌رود. این میوه خوشمزه در انواع و گونه های متفاوت که در مناطق مختلف جهان کاشته می شوند، یکی از کالاهای صادراتی در حوزه میوه و سبزیجات محسوب می شود. خرید انار صادراتی و فروش انار صادراتی در حال حاضر در تمام مناطق جهان انجام می گیرد اما در این بازار جهانی، برخی از کشورها توانسته‌اند مرغوب ترین انار صادراتی را تولید و به بازار ارائه دهند.

جهت آشنایی با مراحل آماده سازی انار صادراتی، فیلم زیر را تماشا کنید:

 

در حال حاضر، کشورهای اروپایی بهترین و مناسب ترین بازار برای صادرات انار می باشند. به نظر می رسد کشورهایی که شرایط مناسب برای کاشت درخت های انار را دارند می توانند بهترین انار را به بازارهای اروپایی ارائه دهند. مهمترین عناوینی که در این مطلب به آن اشاره می کنیم شامل موارد زیر است:

  • درباره انار صادراتی
  • خرید انار صادراتی و فروش انار صادراتی با ماهیت ارگانیک، طرفداران بیشتری دارد
  • طعم و ظاهر انارها در صادرات نقش دارد
  • فصل برداشت انار صادراتی قرمز
  • خریداران انار صادراتی ایران در کشور عراق
  • نکات مهم در بسته بندی انار صادراتی
  • کشورهای اروپایی بهترین بازار برای فروش انار صادراتی
  • آمار واردات و خرید انار صادراتی از کشورهای در حال توسعه به سمت کشورهای اروپایی رو به افزایش است !
  • کشور هلند یک مرکز واسطه برای فروش انار صادراتی و واردات انار به اروپا !
  • کشور اسپانیا در بازار رقابتی فروش انار صادراتی تازه !
  • کشور آلمان اولین و بهترین بازار هدف برای صادرات انار !
  • صادرات انار به عراق
  • صادرات انار از شهرهای مختلف ایران !
  • ایران از مهم ترین کشور ها در حوزه صادرات انار !
  • چه عواملی بر قیمت انار صادراتی تاثیرگذار است؟

gimex seifijat 1 - خرید و فروش بهترین انار صادراتی با کم ترین قیمت !!!

درباره انار صادراتی

میوه انار به صورت درختچه کاشته می شود و در قالب درخت بالغ، طول آن به حدود 5 تا 8 متر می رسد. انواع انار که بر روی درخت ها رشد می کنند میوه هایی با قطر حدود 10 سانتیمتر می باشند. پوست میوه انار به رنگ متمایل به قرمز و با ضخامت نسبتاً زیاد است. قسمت خوراکی میوه انار شامل صدها تا هزاران دانه کوچک می باشد که در کنار یکدیگر آرایش یافته اند.

بیشترین درخت انار در مناطق وسیعی از جهان نظیر آمریکای لاتین و اروپای جنوبی، آسیا و برخی از کشورهای آفریقایی کشت می شود. بهترین شرایط آب و هوایی برای کشت و کار انار صادراتی، مناطق گرمسیری و آب و هوای معتدل است. اگرچه می توان این میوه ها را در مناطقی که زمستان های سرد و تابستان‌های گرم و خشک دارند نیز پرورش داد.

کشت و کار درختان انار در نیمکره شمالی به طور معمول به صورت فصلی و در ماه سپتامبر تا فوریه انجام می گیرد؛ در حالی که در نیمکره جنوبی، مراحل کاشت و رشد انارها از ماه مارس تا ماه مه با میزان مختلف امکان پذیر است.

انار صادراتی

انار صادراتی در بیشتر از 500 رقم متفاوت، یافت می‌شود که بیشترین گونه آنها در بازارهای اروپایی موجود است؛ و عمده ترین بازار تولید انواع انار، کشور اسپانیا می باشد. آمار دقیقی از صادرات انار بر مبنای کد های صادراتی در دسترس نیست اما می توان از مراجع مختلف برای مطالعه بازار صادرات و واردات، خرید و فروش انار صادراتی استفاده کرد.

انار صادراتی

خرید و فروش انار صادراتی با ماهیت ارگانیک،طرفداران بیشتری دارد !

مسئله توجه به سلامتی و محیط زیست موجب شده است در سال‌های اخیر، کشت و کار میوه های ارگانیک رشد بیشتری داشته باشد. میزان تقاضا برای خرید میوه و سبزیجات ارگانیک در شمال اروپا بسیار بیشتر است.

این مسئله در مورد خرید انارهای تازه که به صورت ارگانیک پرورش داده شده اند، نیز وجود دارد. در نیمه های جنوبی اروپا، انار ارگانیک به عنوان یک محصول محلی، هنوز توسعه پیدا نکرده است. اگر تولیدکنندگان انار صادراتی تصمیم دارند در این بازار پیروز شوند لازم است به پرورش انارهای ارگانیک فکر کنند. برای این کار، گذر از مراحل دریافت گواهینامه های ارگانیک و سلامت و بهداشت الزامی است.

انار صادراتی

طعم و ظاهر انارها در صادرات نقش دارد !

یکی از عواملی که موجب موفقیت بیشتر شرکت ها در صادرات انار می شود، زیبایی ظاهری میوه ها و طعم منحصر به فرد آنها است. بازارهای اروپایی به انارهای سالم با رنگ قرمز جذاب اهمیت بیشتری می دهند؛ همچنین تمایل دارند میوه های شیرین را خریداری کنند. کشورهای جنوب اروپا نظیر اسپانیا تمرکز خود را بر روی پرورش انار صادراتی با طعم شیرین قرار داده است. اکثر مصرف کنندگان کشورهای اروپای شمالی ترجیح می دهند انارهای نیمه ترش را خریداری کنند.

عاملی که در این مورد اهمیت دارد این است که تولید کنندگان و صادر کنندگان انار تازه باید در نظر داشته باشند که فرایندهای حمل و نقل انار تا کشور مبدا به هیچ عنوان بر روی طعم و ظاهر میوه ها تاثیر منفی نگذارد. تجزیه و تحلیل بازار خرید و فروش انار صادراتی و سبزیجات تازه در این امر بسیار مفید خواهد بود.

انار صادراتی

فصل برداشت انار صادراتی قرمز !

بهترین فصل برداشت انار صادراتی قرمز، فصل پاییز است. کشاورزان با همکاری شرکت های صادر کننده، انارهای قرمز را در فصل پاییز برداشت کرده و آنها را در بسته بندی های استاندارد به صورت کاملاً مرتب و منظم قرار می دهند. پیش از آنکه فصل سرما آغاز شود باید تمام انارها از باغ خارج شده باشد.

کشاورزانی که در حوزه کاشت انار فعالیت دارند در ابتدای فصل پاییز، برداشت خود را آغاز می کنند. آن دسته از انارهایی که برای صادرات آماده می شوند در عرض چند هفته بسته بندی و آماده ارسال می گردد. بنابراین لازم است شرکت های صادرکننده حدود دو ماه زودتر از زمان صادرات، همکاری خود را با کشاورزان به منظور برداشت میوه ها انجام دهند تا آنها زمان کافی را برای بسته بندی انارهای تازه در اختیار داشته باشند.

انار صادراتی

خریداران انار صادراتی ایران در کشور عراق !

کشور عراق به عنوان یک همسایه ایران، یک بازار بسیار عالی برای صادرات انار قرمز است. فاصله عراق تا ایران چندان دور نیست، بنابراین تقاضاهای خرید بهترین انار صادراتی ایران از سوی کشور عراق در کوتاهترین مدت تعیین می شود.

این میوه به کشور عراق نه تنها به صورت میوه تازه صادر می شود، بلکه به صورت آب انار یا کنستانتره نیز قابل صادر شدن می باشد. صادر کنندگان انار ایران همواره سعی دارند رضایت مشتریان در عراق را برای خرید این میوه تازه جلب کنند. میوه های بسته بندی شده در جعبه هایی با وزن مشخص به تمام کشورها صادر می‌شوند، بنابراین کیفیت بسته بندی و کیفیت میوه ها برای کشورهای بازار هدف اهمیت بیشتری دارد.

بهترین انار صادراتی ایران به کشورهای مختلفی نظیر امارات، عراق، کره جنوبی، عمان، ترکمنستان، قطر، آلمان، سوئیس، روسیه، اتریش، هند، فرانسه و پاکستان صادر می‌شود. کشور ایران یکی از بزرگترین تولید کنندگان و صادر کنندگان انار تازه است. خریداران این میوه همگی اعتقاد دارند کیفیت بسیار عالی انارهای ایرانی موجب موفقیت آنها در بازار شده است.

انار صادراتی

نکات مهم در بسته بندی انار صادراتی !

استاندارد سایز انارها در قطر آنها:

  • Size code 1/A: ≥ 81 mm
  • Size code 2/B: 71–80 mm
  • Size code 3/C: 61–70 mm
  • Size code 4/D: 51–60 mm
  • Size code 5/E: 40–50 mm

استاندارد وزن یک میوه انار:

  •  Size code 1/A: ≥ 501 gr
  •  Size code 2/B: 401–500 gr
  •  Size code 3/C: 301–400 gr
  •  Size code 4/D: 201–300 gr
  • Size code 5/E: 125–200 gr

انار صادراتی

  • انار صادراتی باید به گونه‌ای بسته‌ بندی شود که به طور کامل از میوه ها محافظت شده باشد.
  • تمام قطعاتی که در داخل بسته بندی ها استفاده می شود باید تمیز بوده و دارای کیفیت بالا باشد و بتواند از وارد شدن هر گونه آسیب خارجی به میوه ها جلوگیری کند.
  • اگر قرار باشد از کاغذهای و علامت های چاپی در داخل بسته بندی ها استفاده شود، جوهر نباید هیچ آلودگی ایجاد کند؛ همچنین چاپ برچسب موجود بر روی بسته ها حتماً باید از مواد غیر سمی تشکیل شده باشد.
  • برچسب های موجود بر روی جعبه های انار صادراتی باید حاوی اطلاعات دقیق از نام و نشانی بسته بندی، شرکت صادر کننده، نام برند تجاری، نام کشور مبدا و شناسه تجاری ( اندازه و سایز و قطر میوه‌ها و وزن، کلاس تجاری و غیره) باشند.

انار صادراتی

کشورهای اروپایی بهترین بازار برای فروش انار صادراتی :

خرید انار صادراتی و فروش انار صادراتی در بازارهای اروپایی از رونق بسیار خوبی برخوردار است. کشورهای اروپایی، اصلی ترین وارد کنندگان انار صادراتی محسوب می شوند. در سال 2017 حدود 50 هزار تن انار به عنوان یک کالای مصرفی به کشورهای اروپایی صادر شده است. بسیاری از مراکز در کشورهای اروپایی نیز شرایط را برای خرید انار آنلاین فراهم کرده‌اند. میزان تقاضا برای خرید انار صادراتی تازه در بازارهای اروپایی منجر به افزایش سود آوری برای صادرکنندگان و کشورهای تولید کننده انار صادراتی شده است.

آمار واردات و خرید انار صادراتی از کشورهای در حال توسعه به سمت کشورهای اروپایی رو به افزایش است !

خرید انار صادراتی از نظر گروه کالایی در صادرات میوه در دسته صادرات میوه تازه قرار می گیرد. بر این اساس، میزان واردات انار تازه از سوی کشورهای در حال توسعه با رشد چشمگیری مواجه بوده است. حجم واردات انار در سال 2013 چیزی در حدود 67 هزار تن گزارش شده که این آمار در مقایسه با سال 2017 به حدود 95 هزار تن افزایش داشته است.

در این سهم صادراتی، کشورهای ترکیه و پرو به عنوان برترین کشورها در این زمینه معرفی شده‌اند. کشور شیلی از آمریکای جنوبی نیز یکی از مهم ترین صادرکنندگان انار تازه به بازارهای بین المللی بوده است. پیش بینی می شود خرید انار صادراتی و فروش انار صادراتی در بازارهای اروپایی از طریق خرید داخلی از کشورهای اسپانیا و یونان و همچنین از طریق سایر کشورهای غیر اروپایی انجام گیرد. میزان عرضه و تقاضای انار در بازارهای جهانی به طور مستقیم بر روی قیمت انار صادراتی نیز تاثیر گذار است.

انار صادراتی تازه

کشور هلند یک مرکز واسطه برای فروش انار صادراتی و واردات انار به اروپا !

بیشتر آمار خرید انار صادراتی و فروش انار صادراتی در بخش واردات انار از طریق کشور هلند در اروپا ثبت شده است. کشور هلند به عنوان یک واسطه برای واردات انار و سپس صادر کردن به سایر کشورهای اروپایی محسوب می شود.

چیزی نزدیک به 50 هزار تن در سال 2017 برای واردات انار به ثبت رسیده است. کشورهای کلمبیا، پرو و آفریقای جنوبی، بیشتر انار صادراتی خود را برای وارد کردن به بازارهای اروپایی به کشور هلند ارسال می‌کنند. از هلند، تمام انارهای صادراتی به کل اروپا توزیع می شود. همانطور که در قسمت قبلی به آن اشاره کردیم، کشور آلمان مهمترین و اصلی ترین خریدار انارهای صادراتی می باشد. در این میان، برخی از کشورها حجم قابل توجهی از انواع انار صادراتی را از کشورهای مبدا وارد می کنند.

به طور مثال، کشور اتریش، انارهای خود را از ترکیه خریداری می‌کند و انگلستان، انار صادراتی را از کشورهای ترکیه و پیرو دریافت می‌کند. قسمتی از انارهای وارد شده به اتریش در ادامه به کشور آلمان صادر می شود. در شکل زیر مهم ترین صادر کنندگان اروپایی انار تازه در سال های 2013 تا 2017 نمایش داده شده است:

پابریکااا

کشور اسپانیا در بازار رقابتی فروش انار صادراتی تازه !

یکی از کشورهای اروپایی که در دوره خاصی از فصل سال در بازار خرید انار صادراتی و فروش انار صادراتی به رقابت می پردازد کشور اسپانیا است. اسپانیا از ماه اکتبر تا ژانویه در این بازار وارد می شود. در طول فصل انار محلی در این دوره زمانی، کشور اسپانیا در حقیقت، یک رقیب بسیار قوی خواهد بود. به عنوان یک تولید کننده انار تازه، برای انارهای اسپانیا رقیب های کمتری پیدا می کنید.

کشور اسپانیا بیشترین آمار تولید انار در اروپا را دارد. حدود ۵۰ هزار تن در این دوره، ظرفیت انارهای اسپانیا می باشد بیشترین گونه انارهایی که در اسپانیا کاشته می شود با رنگ قرمز، قرمز روشن و با طعم بسیار شیرین است. محصولات این کشور در این بازه زمانی به تمام کشورهای اروپایی صادر می شود.

کشورهای یونان و ایتالیا نیز به نوعی تولیدکننده انار محسوب می شوند و تولید آنها رو به افزایش است؛ در کشور ایتالیا میزان تقاضای خرید انار تازه بیشتر از عرضه آن در بازار است؛ بنابراین یک رقابت اساسی میان اسپانیا و ترکیه برای صادرات به ایتالیا وجود دارد.

انار صادراتی

کشور آلمان اولین و بهترین بازار هدف برای صادرات انار !

شرایط آب و هوایی در کشورهای اروپایی در نیمه شمالی اروپا برای کاشت و تولید انار تازه مناسب نیست؛ بنابراین کشور هایی که در این منطقه قرار دارند برای واردات انار بسیار مناسب هستند. خرید و فروش انار صادراتی و صادرات انار از کشورهای جنوب اروپا و سایر کشورهای جهان به سمت کشورهای اروپای شمالی با رشد قابل توجهی مواجه است. بخش بزرگی از انارهای صادراتی به کشور آلمان در اروپا وارد می شود.

مهم ترین تامین کنندگان انار تازه در اروپا کشورهای اسپانیا، ترکیه و هلند می باشند. پس از کشور آلمان، کشورهای ایتالیا، فرانسه و انگلستان، سه کشور برتر برای واردات انار شناخته شده اند. قیمت انار صادراتی برای ارائه به بازارهای اروپایی تحت تاثیر قیمت دلار و یورو و همچنین شرایط سیاسی و اقتصادی کشورها قرار دارد. با استناد بر آمار و ارقام می ‌توان میزان صادرات انار ایران به کشورهای اروپایی را نیز به طور دقیق به دست آورد.

در نمودار زیر، برترین کشورهای وارد کننده انار صادراتی را به صورت میوه تازه مشاهده می کنید. در نمودار پیشرفت واردات در سال های 2013 تا 2017 نمایش داده شده است:

pabrika

صادرات انار به عراق !

بهترین انار صادراتی ایران به کشورهای همسایه از جمله عراق صادر می شود. مشتریان خرید اینترنتی انار از کشورهای بازار هدف می توانند سفارشات خود را از طریق تلفن های تماس یا وب سایت ثبت کنند. کلیه مراحل حمل و نقل کالا طبق استانداردها و قوانین مطابق با دستورالعمل های حمل و نقل میوه تازه انجام می گیرد. انار یکی از میوه هایی است که در کشور ایران با حجم بالا تولید می شوند.

بهترین انار صادراتی ایران به کشور های مختلف صادر می‌شود و بخش زیادی از تقاضای بازار جهانی را براورده می کند. صادرات انار به عراق از کشور ایران شامل انارهای پوست قرمز می باشد. این میوه ها در کشور عراق، محبوبیت زیادی دارند. میزان صادرات انار ایران نه تنها برای کشور عراق بلکه به سایر کشورهای آسیایی نیز درصد قابل توجه ای را ثبت کرده است.

انار صادراتی

صادرات انار از شهرهای مختلف ایران !

بهترین انار صادراتی ایران در نیمه های مرکزی کشور تولید می‌شود. انار صادراتی یزد در کل ایران شهرت دارد و شامل انارهای پوست قرمز با طعم شیرین است. علاوه بر شهر یزد، در سایر شهرها نیز باغ‌ های انار وجود دارد اما بهترین انار در شهرهای یزد ساوه و استان مرکزی پرورش داده می شود. تمام انارهایی که در این حوزه تولید می شوند، تقاضای بازارهای داخلی و خارجی را تامین می کنند. صادرات انار قرمز نه تنها برای بازار داخلی مفید است، بلکه باعث توسعه اقتصادی کشور نیز می ‌شود.

انار صادراتی

ایران از مهم ترین کشور ها در حوزه صادرات انار !

بهترین انار صادراتی در کشور ایران پرورش داده می شود. کشور های زیادی در حال حاضر در حوزه کاشت و تولید انار صادراتی فعالیت می کنند اما ایران به دلیل اینکه در یک منطقه چهار فصل قرار دارد، بهترین شرایط آب و هوایی را در نقاط مختلف در اختیار داشته که از نظر متخصصان شرایطی بسیار عالی بوده و باعث تولید بهترین انارها خواهد شد.

کشور ایران در حوزه تولید و صادرات انار قرمز در بازار بین المللی به شهرت و محبوبیت رسیده است. مجموعه عوامل فوق موجب شده تا کارشناسان صادرات و خرید و فروش انار تازه بتوانند این بازار را بهتر کنترل کنند. صادرات انار به عراق یکی از منابع درآمد زای کشور در گروه صادرات غیرنفتی می باشد.

انار صادراتی

چه عواملی بر قیمت انار صادراتی تاثیرگذار است؟

مسئله قیمت انار صادراتی و میزان خرید و فروش انار صادراتی در بازارهای جهانی تحت تاثیر پارامترهای بسیار مهمی قرار دارد. یکی از مهمترین فاکتورهایی که در این خصوص معرفی شده، بازارهای تبلیغاتی خرید انار تازه در کشورها است.

مسئله خرید و فروش انار تازه در بازارهای اروپایی بسیار مورد توجه قرار دارد. حتی شرکت ‌های تبلیغاتی از خواص سلامتی این میوه تازه برای افراد بسیار توضیح می دهند. انار، سرشار از ویتامین c و آنتی اکسیدان ها با ارزش غذایی فوق العاده بالا است.

این عوامل موجب می شود میزان تقاضا برای خرید انار تازه و واردات این میوه به کشورها افزایش پیدا کند. اگر انار صادراتی در بازار موجود باشد و میزان تقاضا نیز افزایش داشته باشد، قیمت انار صادراتی تحت کنترل قرار دارد؛ در غیر این صورت، نوسانات شدیدی در قیمت انارها مشاهده خواهیم کرد.

انار صادراتی

با توجه به گرایش مصرف کنندگان اروپایی برای پذیرایی و تهیه انواع خوراکی های خوشمزه از انار تازه و سالم، مزایای این میوه یک عامل موفقیت برای خرید و فروش انار صادراتی خواهد بود. یکی دیگر از پارامتر هایی که در قیمت انار صادراتی نقش دارد، کیفیت میوه ها و نوع بسته بندی است. کشورهای وارد کننده انار به خصوص کشورهای اروپایی، حساسیت زیادی بر روی کیفیت میوه ها دارند.

همچنین زیبایی و استاندارد بودن بسته بندی های انار حائز اهمیت است. آن دسته از تولیدکنندگان انار صادراتی که بتوانند این دو فاکتور را به طور کامل فراهم کنند، در فروش انار تازه در بازارهای جهانی به موفقیت خواهند رسید. بر همین اساس به طور قطع می توان گفت قیمت انار صادراتی در بازار امروز به تمام موارد فوق بستگی دارد.

انار صادراتی

1 دیدگاه

  1. مجتبی کبیریان گفت:

    سلام من قصد صادرات انار را داشتم،دنبال سایتی میگشتم که راجب انار صادراتی و صادرات آن راهنمایی کرده باشد تا سایت شما را دیدم،تماس گرفتم و به من مشورت دادید و کمک کردید،ازشما خیلی ممنونم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Buy now