خرید و فروش بهترین خرما صادراتی 1402 با مناسب ترین قیمت !

خرما صادراتی یک میوه خوشمزه است که از نخل خرما بدست می‌آید. درخت نخل خرما، بومی مناطق خلیج فارس و برخی از کشورهای خاورمیانه می ‌باشد. صدها گونه و نژاد از نخل خرما وجود دارد که محصولات متنوعی در نقاط مختلف جهان حاصل می کنند.

خرید و فروش خرما صادراتی در تمام جهان انجام می‌گیرد. برخی از کشورهای پیشرفته جهان که امکان دسترسی به نخل خرما را ندارند، به دنبال توسعه تحقیقات خود هستند تا بتوانند این میوه پر طرفدار را برای بازارهای منطقه‌ای فراهم کنند.

در بخشی از ایالات متحده آمریکا دو گونه از نخل خرما می تواند رشد کند. در اواخر دهه ۱۸۰۰ وزارت کشاورزی آمریکا شعبه ای را ایجاد کرد که هدف از تاسیس آن یافتن محصولات جدیدی از انواع خرما بود که بتواند هم از نظر اقتصادی مهم باشد و هم بتواند به عنوان یک محصول کشاورزی به کشاورزان و بازرگانان منطقه معرفی گردد.

در کشور ایالات متحده آمریکا، بهترین منطقه برای رشد درختان نخل خرما کالیفرنیای جنوبی است؛ پس از آن ایالت آریزونا، بهترین شرایط را برای رشد نخل خرما دارند؛ ایالت‌ های دیگر نظیر فلوریدا، نوادا، یوتا و تگزاس نیز دارای شرایط رشد خرما هستند.

gimex seifijat - خرید و فروش بهترین خرما صادراتی 1402 با مناسب ترین قیمت !

این وسعت نمی‌ تواند به عنوان بهترین تولید کننده خرما در جهان انواع خرما را تامین کند اما همین مقدار نیز قابل توجه است. همین عوامل موجب شده است آمریکا یکی از بزرگترین بازارهای هدف برای واردات خرما باشد. میزان تقاضا در بازارهای داخلی یک کشور قیمت خرما صادراتی برای کشورهای تولیدکننده را افزایش می دهند.

خرید خرما صادراتی و فروش آن امروزه نقش مهمی در اقتصاد کشورهای فعال در این حوزه ایفا می کند. تجارت جهانی خرما موجب گشته است تمام کشورهایی که شرایط لازم را برای کشت و کار درخت خرما در اختیار دارند، محصولات خود را به بازارهای جهانی ارائه دهند.

در این مطلب قصد داریم به معرفی صادر کنندگان و وارد کنندگان برتر انواع خرما در جهان بپردازیم. آمار و ارقامی که در این بحث به آن اشاره می شود به عنوان یک مرجع اصلی برای تجزیه و تحلیل بازار صادرات و فروش خرما محسوب می‌شوند.

در ادامه به مبحث مهم قیمت خرما صادراتی اشاره خواهیم کرد؛ عوامل مختلفی بر قیمت خرید و فروش خرما در بازار جهانی تاثیرگذار هستند و این آمار و ارقام را نیز در ادامه همین مطلب به ترتیب مورد بررسی قرار می دهیم. در این خصوص با ما همراه باشید.

جهت آگاهی از مراحل آماده سازی خرما صادراتی فیلم زیر را تماشا کنید !!!

نگاهی بر بازار جهانی خرید و فروش خرما صادراتی

طبق آماری که در سال 2018 در خصوص بررسی بازار خرید و فروش خرما صادراتی در جهان ثبت شده است، برترین صادر کننده و تولید کننده این میوه پر طرفدار و همچنین میزان تولید و ارزش صادراتی آن مورد ارزیابی قرار گرفت.

بر اساس این یافته ها، برترین تولید کننده خرما صادراتی، کشور مصر؛ برترین صادر کننده، کشور تونس و برترین وارد کننده خرما، کشور هندوستان معرفی شده است. میزان حجم تولید خرما در کشورهای تولید کننده در جهان، رقم معادل 3/7 دلار در هر ماه گزارش شده است؛ این رقم به صورت ماهانه چیزی حدود 2 درصد رشد مثبت می باشد.

قیمت خرما صادراتی

ارقام مربوط به بخش صادرات نشان می دهند که میزان حجم صادراتی خرما صادراتی در بازار جهانی رقمی حدود 8/5 میلیون تن بوده است که این رقم در هر سال حدود 4 درصد با رشد مثبت مواجه می‌شوند.

همچنین اطلاعات بازار خرید و فروش خرما صادراتی در خصوص واردات نیز به ثبت رسیده است و چیزی حدود 1/5 بیلیون تن گزارش شده که این عدد در هر سال حدود 16 درصد رشد مثبت دارد. با بررسی نمودارهایی که در هر قسمت در مورد خرما منتشر شده، نتایج به این صورت گزارش می شود:

  • میزان تولید جهانی خرما در مقایسه با یک ماه اخیر با یک نوسان قابل توجه تقریباً در حد ثابت گزارش شده است.
  • صادرات خرما از سال 1997 تا 2016 با رشد مثبت و نسبتاً صعودی روبرو بوده است.
  • واردات خرما از سال 1999 تا سال 2018، صعودی و همچنان در حال پیشرفت می باشد.

بررسی و رتبه بندی برترین کشورهای صادر کننده خرما صادراتی !

حجم کل صادرات خرما صادراتی در جهان رقمی معادل 1/63 بیلیون دلار آمریکا می باشد. این عدد مربوط به خرید و فروش خرما در حالت میوه تازه یا میوه خشک گزارش شده است.

با توجه به اینکه آخرین ارقام و اعداد از تحلیل بازار در سال 2018 به ثبت رسیده است، نتایج نشان می دهند میزان صادرات در بازار جهانی نسبت به سال گذشته حدود 16 درصد مثبت است. خرید و فروش خرما در بازارهای جهانی نسبت به سال گذشته 10 درصد رشد مثبت و در مقایسه با 5 سال گذشته حدود 24 درصد رشد مثبت داشته است.

بهترین خرما صادراتی

تمرکز بازارهای جهانی بر روی خرید و فروش خرما صادراتی در قسمت صادرات، رقمی معادل 6/46 % می باشد؛ این رقم طبق شاخص های صادراتی در حد متوسط گزارش شده است. برترین کشور صادر کننده خرما کشور تونس است که سهم حدود 13/5 درصد از بازار صادرات جهان را از آن خود کرده است.

کشور عربستان سعودی با 13 درصد و کشور ایران با حدود 11 درصد در رتبه های بعدی برترین کشورهای صادرکننده خرما صادراتی در جهان شناخته می‌شوند. سایر کشورهای صادر کننده این میوه خوراکی و پرطرفدار به صورت زیر رتبه بندی می شوند:

  • کشور تونس
  • عربستان سعودی
  • ایران
  • پاکستان
  • عراق
  • الجزیره
  • آمریکا
  • امارات متحده عربی
  • کشور مصر
  • فرانسه
  • کشور هلند
  • کشور آلمان
  • مکزیک
  • چین
  • کشور اردن
  • کشور فلسطین
  • کشور ترکیه
  • آفریقای جنوبی

خرما صادراتی

نمونه جدول برترین کشورهای صادر کننده خرما صادراتی به همراه سهم صادرات در سال 2018 :

خرما صادراتی

خرما صادراتی

نمودار برترین کشورهای صادر کننده خرما صادراتی با بیشترین رشد مثبت در این بازار :

خرما صادراتی

نمودار برترین کشورهای صادر کننده خرما با رشد منفی در بازار جهانی :

خرما صادراتی تازه

قیمت خرما صادراتی

طبق آخرین به روز رسانی در خصوص قیمت خرما صادراتی که در تاریخ 19 سپتامبر 2019 به ثبت رسیده است، قیمت جهانی خرید و فروش خرما به ازای هر کیلوگرم خرما، معادل 3/66 دلار آمریکا محاسبه شده است.

این مقدار در مقایسه با روز قبل حدود 0/3 % رشد منفی داشته است؛ در مقایسه با هفته قبل حدود 2 درصد رشد منفی، در مقایسه با ماه گذشته حدود 1/7 % رشد مثبت و در مقایسه با سال گذشته نیز حدود 0/7 % رشد مثبت داشته است.

خرما صادراتی

در بازار خرید و فروش خرما صادراتی، برخی از کشورها به طور کلی با رشد مثبت مواجه هستند و برخی دیگر رشد منفی و رکود صادرات را تجربه می کنند؛ در این میان برخی از کشورها که هم به عنوان تولیدکننده و هم به عنوان صادر کننده عمل می‌کنند، در بازار خرید و فروش خرما دارای نوسانات بیشتری هستند.

تغییر قیمت خرما در هر کشور با توجه به عوامل مختلف، متغیر است. به طور مثال، بازار جهانی خرما در آفریقای جنوبی نوسانات زیادی داشته است اما همین بازار برای کشور آمریکا و پاکستان بدون تغییرات شدید یا هر گونه افت و افزایش قیمت مواجه بوده است.

نمودار بازار قیمت خرما صادراتی به صورت عمده فروشی در 4 کشور جهان

خرما صادراتی تازه

اطلاعات دقیق در مورد بازار جهانی خرید و فروش خرما صادراتی :

اطلاعات دقیق در مورد تجارت خرما در بازارهای جهانی شامل جزئیاتی نظیر قیمت خرما صادراتی، کشورهای برتر تولید کننده و صادر کننده، انواع محصولات فصلی خرما در بازار، میزان حجم تولید، حجم صادرات و موارد دیگر می باشد.

در شکل زیر می توانید رتبه بندی کشورها، سهم آنها در تولید خرما صادراتی، حجم تولید، قیمت خرما، تغییرات قیمت بازار، تغییرات میزان تولید خرما و سایر موارد را مشاهده کنید.

خرما صادراتی

درباره میوه خرما صادراتی- تجارت خرما در بازارهای جهانی :

میوه خرما به عنوان یکی از شیرین ترین میوه های مناطق گرمسیری به ویژه کشورهای حوزه خاورمیانه و شمال آفریقا محسوب می شود. شرایط آب و هوایی این مناطق به گونه‌ ای است که مقادیر زیادی از میوه خرما پرورش می‌یابند؛ بنابراین شرایط کشت و کار برای نخل خرما بسیار ایده آل است. در مراجع و منابع اسلامی نیز به مصرف میوه خرما توصیه های زیادی شده است.

میوه خرما سرشار از فیبر، مواد معدنی و ویتامین ها و سایر عناصر مغذی لازم برای بدن انسان است. خرما در کشورهای اسلامی به طور سنتی در سفره های افطار به ویژه در ماه مبارک رمضان بسیار مصرف می شود.

میوه خرما صدها نوع مختلف در سراسر جهان دارد. اقتصاد بسیاری از کشورها به خرید و فروش خرما صادراتی وابسته است. در سال 2016، تجارت جهانی خرما به صورت تازه یا خشک به حدود 1/5 میلیارد دلار رسید که در مقایسه با سال 2001، حدود 5 % افزایش داشته است.

خرما صادراتی

در فاصله سال‌های 2012 تا 2016، تجارت خرما حدود 4 درصد افزایش داشته است. طبق آمار ثبت شده در سال 2016، صادرات خرما از منطقه شمال آفریقا چیزی بیشتر از 1 میلیارد دلار بوده که این آمار حدود 77% تجارت جهان را به خود اختصاص داده است.

کشور تونس بزرگترین صادر کننده خرما در جهان است. این کشور در سال 2016 حدود 227 میلیون دلار معادل با 16 درصد صادرات جهانی را برای خرما صادراتی از آن خود کرده است. این رقم برای کشور ایران حدود 209 میلیون دلار، برای کشور امارات متحده عربی حدود 160 میلیون دلار و برای کشور عربستان سعودی حدود 142 میلیون دلار بوده است.

با این حال از نظر حجم صادرات، کشور عراق، بزرگترین کشور صادر کننده خرما با چیزی حدود 321 هزار تن می باشد. این سهم برای کشور امارات متحده عربی حدود 276 هزار تن است؛ در حالی که ایران از نظر خرید و فروش خرما صادراتی در جایگاه سوم صادرات با میزان 209 هزار تن قرار گرفته است.

خرما صادراتی تازه

طبق آمار ثبت شده، بزرگترین کشور وارد کننده خرما در جهان، هندوستان است که خرما را به ارزش 211 میلیون دلار به کشور وارد کرده است. کشورهای امارات متحده عربی و کشور مراکش نیز بازار اصلی برای واردات خرما هستند؛ برای کشور امارات متحده عربی، 119 میلیون دلار و برای کشور مراکش، 96 میلیون دلار ارزش وارداتی خرما ثبت شده است.

کشور مصر با حدود 17 درصد از میزان تولید جهانی، بزرگترین تولید کننده خرما صادراتی در جهان به شمار می رود. با وجود میزان تولید زیاد در این کشور، مصر تنها کمتر از 3% صادرات خرما در جهان را به خود اختصاص داده است! کشور ایران با 15 درصد، دومین کشور تولید کننده خرما در جهان است. کشور عربستان سعودی با رقمی معادل 14 درصد در جایگاه سوم قرار گرفته است.

با توجه به ارزیابی و تجزیه تحلیل بازار خرید و فروش خرما، نتایج نشان داده است که بیشترین پتانسیل صادرات خرما در منطقه شمال آفریقا، امارات متحده عربی و کشور مراکش قرار دارند. بر همین اساس، عوامل زیادی قیمت خرما صادراتی را در کشورهای عربستان سعودی، تونس و مصر تحت تاثیر قرار می دهند.

برخی از کشورها سهم صادراتی، قوانین گمرکی، مالیاتی و قوانین حمل و نقل را به صورت متفاوت ارائه می دهند. برخی از کشورها نیز که حجم بیشتر صادرات خرما را به خود اختصاص داده اند، قوانین صادرات را برای شرکت ها آسان تر نموده اند.

خرما صادراتی عالی

خواندنی هایی درباره تاریخچه میوه خرما – تجارت جهانی – صادرات واردات :

میوه خرما، میوه های قهوه ای شکل یا قرمز مایل به قهوه ای با طعم شیرین و به شکل بیضی مانند می باشند. درخت خرما با عنوان “نخل” شناخته می شود. شرایط گرمسیری برای رشد این درختان، مناسب است. مطالعات تاریخی نشان داده است که میوه خرما به عنوان یک غذای اصلی در سراسر کشورهای خاورمیانه مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین شواهد نشان دادند قدمت کشت درختان خرما به حدود هفت هزار سال قبل از میلاد باز می گردد!

در راستای توسعه تجارت خرما صادراتی در جهان، ابتدا خرما به کشورهای جنوب غربی آسیا معرفی شد. در مراحل بعدی کشورهای شمال آفریقا و اسپانیا نیز از این میوه استفاده کردند؛ همزمان با دورانی که ارتش اسپانیا قاره آمریکا را فتح کرد، میوه خرما از ابتدا به مکزیک، کالیفرنیا و سپس به کشورهای آمریکای جنوبی معرفی شد.

خرما صادراتی

توجه: برای اطلاع از قیمت گوجه صادراتی و ثبت سفارش اینجا کلیک کنید.

شرایط کشت و کار درخت خرما

میوه خرما در شرایطی رشد می کند که دمای هوا از حد متعادل، گرمتر باشد. بنابراین بهترین شرایط کشت و کار برای درخت خرما مکان هایی است که تابستان های طولانی تر و گرم تری دارد. نخل خرما، بومی مناطقی است که از نظر میزان بارندگی، کم باران هستند. کشورهایی که شرایط خشک و نیمه خشک دارند برای کشت و کار خرما مناسب می باشند.

برای زراعت درخت خرما، زمین های کشاورزی باید به طور دوره ای مورد بازرسی قرار گیرند و علف های هرز موجود در اطراف درخت ها جمع آوری شوند. کشاورزانی که در زمینه کشت و کار درخت خرما فعالیت می‌کنند معمولاً گودال های مشخصی در نزدیکی ریشه های درختان حفظ می کنند و آنجا را از آب پر می کنند؛ آب داخل گودال ها به صورت تدریجی به ریشه گیاهان نفوذ می کند. در حال حاضر میزان تقاضا در بازار جهانی برای خرید و فروش خرما صادراتی بسیار زیاد است.

خرما صادراتی

رتبه بندی کشورهای برتر برای زراعت خرما صادراتی به صورت تازه :

در جدول زیر رتبه بندی کشورها به همراه مقدار سالانه تولید خرما صادراتی را بر حسب تن مشاهده می کنید:

خرما صادراتی

 

مروری بر فصل کشت و کار خرما صادراتی در کشورهای جهان

فصل کشت و کار خرما صادراتی در کشورهای مختلف جهان با یکدیگر متفاوت است. فصل کشت و کار شامل فصل کاشت، مراحل داشت و برداشت محصول می باشد. در کشورهای جهان، بسته به شرایط و موقعیت جغرافیایی، خرما در ماه های مختلف سال به دست می‌آید.

خرما صادراتی

در این خصوص کشورهای زیر عنوان شده‌اند:

• زراعت خرما در کشور چین از ماه فوریه تا ماه ژوئن انجام می شود.
• زراعت خرما در کشور هندوستان از ماه فوریه تا ماه آوریل انجام می شود.
• زراعت خرما در کشور اسپانیا از ماه آوریل تا ماه ژانویه انجام می گیرد.
• زراعت خرما صادراتی در کشور مصر از ماه سپتامبر تا ماه ژانویه انجام می شود.
• خرما در کشور تونس از ماه نوامبر تا ماه ژانویه انجام می شود.

خرما صادراتی

چه عواملی در میزان خرید و فروش خرما دخالت دارد و قیمت خرما صادراتی را تحت تاثیر قرار می دهد ؟

یکی از عوامل مهمی که میزان خرید و فروش خرما صادراتی را تحت تاثیر قرار می دهد، مدیریت کشت و پرورش نخل خرما و همچنین مدیریت برداشت میوه خرما در فصل مناسب است. نخل خرما در مناطق گرم و خشک در مکان هایی رشد می کند که به آب های زیرزمینی راه دارد.

پس از اینکه گرده افشانی نخل خرما انجام شد، میوه خرما در یک دوره رشد می کند. اگرچه نخل خرما برای شرایط آب و هوایی گرم و خشک مناسب است اما دوره خشکسالی شدید می ‌تواند رشد میوه ها را مختل کند و در نتیجه خرمای مرغوب حاصل نمی شود.

نخل خرما به گونه ای است که می تواند با حداقل میزان آب بهترین خرمای صادراتی را حاصل کند؛ به این ترتیب مدیریت بخش کشت و کار و پرورش انواع خرما به طور مستقیم در میزان خرید و فروش خرما صادراتی و همچنین قیمت خرما دخالت دارد.

درخت خرما می تواند از نظر اقتصادی حدود ۴۰ تا ۵۰ سال انواع خرما را تولید کند. در یک باغ خرما که گونه های مختلف وجود دارند، امکان گرده افشانی و تولید خرماهای مرغوب تر و بهتر وجود دارد.

بنابراین کسانی که در حوزه پرورش نخل خرما در هکتارهای وسیع تر فعالیت می کنند به مدیریت بهتر برای تولید انواع خرما نیاز دارند. دستمزد نیروهای کار برای برداشت خرما یکی از قسمت‌ های برنامه مدیریتی است و در نهایت در قیمت خرما دخالت دارد.

خرما صادراتی تازه

رژیم غذایی با خرما صادراتی

انواع خرما صادراتی مرغوب حاوی عناصر مغذی نظیر مس، آهن، منیزیم، روی، پتاسیم، فسفر، سدیم، آلومینیوم، کادمیوم، کبالت، گوگرد و بور هستند. خرما می تواند به درمان کم خونی کمک کند. در رفع خستگی جسمانی تأثیر مفیدی دارد؛ به درمان سرماخوردگی نیز کمک می کند.

خرما قادر به تأمین نیازهای روزانه ما برای مواد مغذی مس، منیزیم و گوگرد است. خرما یک دسر خوشمزه و طبیعی است که عطر و طعم خوبی دارد. این میوه کاملاً بی ضرر بوده و همچنین میوه های کم کالری هستند و بنابراین برای افرادی که قصد کاهش وزن و لاغری دارند، بسیار توصیه می شود.

خرما صادراتی با کیفیت

تحقیقات بازار خرید و فروش خرما صادراتی و قیمت خرما صادراتی

نتایج بررسی کارشناسان بازاریابی و فروش و تجزیه تحلیل بازارهای صادراتی نشان داده است که پتانسیل بازاریابی خرما صادراتی برای بازارهای کشورهای اروپایی بسیار ایده آل است. در طول یک سال، بیشتر از نیم میلیون تن خرما در بازارهای جهانی وارد می‌شود که سهم اتحادیه اروپا چیزی حدود 10 درصد از کل صادرات خرما است.

قیمت خرما صادراتی در سال های 1999 تا سال 2000 تقریبا تغییر کرده است. بیشترین آمار واردات خرما به کشور انگلستان، فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا بوده است که مجموعه این کشورها، سهم 85 درصدی از واردات خرما را داشته ‌اند.

قیمت خرما با توجه به عرضه و تقاضا در بازار، بسیار تغییر می کند. اگر چه سالانه بیشتر از صدها هزار تن خرما میان کشورها مبادله می‌شود اما مسائل اقتصادی و سیاسی و همچنین برنامه های مدیریتی برای حمل و نقل خرما، خرید و فروش و صادرات خرما را تحت تاثیر قرار می دهند.

انواع خرما

انواع خرما صرف ‌نظر از منطقه‌ای که در آن رشد می‌ کند به عنوان یک میوه مقوی و خوشمزه با طعم متفاوت شناخته می شود. از خرما برای تهیه انواع غذاهای محلی و حتی در تهیه کیک و کلوچه و شیرینی نیز استفاده می شود. بدیهی است که این میوه گرمسیری به عنوان یکی از منابع درآمدزا برای صادرات نیز محسوب می‌شود.

در حال حاضر، انواع خرما در بازار وجود دارد که هر یک، خواص منحصر به فرد خود را ارائه می دهد. این میوه در مناطق گرم و خشک رشد می کند، بنابراین سرزمین هایی که مستعد پرورش درخت نخل خرما هستند، بزرگترین منبع تولید کننده انواع خرما صادراتی خواهند بود.

خرما صادراتی

مزایای انواع خرما چیست؟

انواع خرما مزایای زیادی برای سلامتی دارد و بارها توسط متخصصان تغذیه برای رژیم غذایی توصیه شده است. مشکلات قلبی، کم‌خونی، ناراحتی‌های گوارشی و اختلالات روده توسط مصرف اندکی خرما برطرف خواهند شد. همچنین خرما حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر می‌باشد که در سبد غذایی روزانه جایگاه مفیدی دارد.

تحقیقات ثابت کرده است که انواع خرما، یون های مغذی برای بدن شامل کلسیم، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس منیزیم و آهن را دارد که همه این عناصر در مقدار کم برای بدن ضروری هستند. در حال حاضر انواع خرما صادراتی هم در کشور ایران و هم در بازارهای جهانی از محبوبیت بالایی برخوردار هستند و بسیاری از صادرکنندگان انواع خرما در حال حاضر بیشترین بازار کشورهای مصرف کننده را تحت پوشش خود قرار داده اند.

اگر برای خرید خرما صادراتی اقدام کنید، با انواع و اقسام این میوه در بازار رو به رو خواهید شد؛ که البته آشنایی با آن می‌ تواند فرآیند خرید را برای شما ساده تر سازد. قیمت خرما برای هر یک از انواع آن متفاوت است. در ادامه این قسمت، توضیح کوتاهی درباره انواع خرما در بازار خواهیم داد.

در منابع مختلف بارها به این مسئله اشاره شده است که انواع خرما در بازار وجود دارند؛ چیزی که تعداد گونه های خرما را بیشتر از ۴۰۰ نوع معرفی کرده است؛ این در حالی است که مصرف کنندگان در بازار جهانی فقط حدود ۳۰ و ۴۰ نوع از آن را می شناسند.

انواع خرما صادراتی جزو مهم ترین محصولات کشاورزی دسته بندی می گردد. در حال حاضر، حجم بالایی از خرما از کشورهای حاشیه خلیج فارس به بازارهای جهانی صادر می گردد که میزان درآمد آن تقریباً قابل ملاحظه است.

به طور قطع نمی توان گفت کدام یک از انواع خرما، بهترین نوع آن می باشد، اما هر کدام خواص متفاوتی دارند و بسته به سلیقه و ذائقه مشتری خریداری می شود. مهم ترین نکته در بازاریابی صادراتی برای خرما، توجه به سالم بودن آنها و همچنین نحوه بسته بندی استاندارد، زیبا و صحیح است.

خرما صادراتی

دسته بندی انواع خرما

خرمای پیارم – قیمت خرمای پیارم – خرید خرمای پیارم

قیمت خرما پیارم در مقایسه با سایر انواع خرما صادراتی بسیار گرانتر است. این خرما در منطقه نیمه خشک رشد می کند و یک ماده مغذی برای افرادی است که به دنبال جایگزین مناسبی برای قند و شکر هستند. استان هرمزگان در ایران، بهترین منطقه برای پرورش خرما پیارم است.

خرمای پیارم در شکل ظاهری به رنگ قهوه ای تیره با پوستی چروکیده می باشد که در حقیقت، پوست آن غیر قابل جدا شدن از گوشت آن است. طعم متفاوت و بسیار خوشمزه پیارم، موجب محبوبیت بیشتر در بازارهای جهانی شده است. در حال حاضر تقاضا برای خرید خرمای پیارم در کشور ایران بسیار بالا است. قیمت خرمای پیارم در مقایسه با سایر خرماهای صادراتی بالاتر است.

مهمترین دلیلی که افزایش قیمت خرمای پیارم را توجیه می کند،بهتر بودن خاص این خرما نسبت به سایر انواع آن است. همچنین میزان تقاضا در بازارهای جهانی برای خرید خرما پیارم بسیار بیشتر است. منطقه هرمزگان در حال حاضر اصلی ترین تولیدکننده این خرما محسوب می‌شود. در واقع، حجم بیشتری از خرمای پیارم در زمره خرما صادراتی برای بازارهای جهانی قرار می گیرد. برای دریافت مشاوره صادراتی به سایت محمدرضا شیخ بهائی مراجعه نمایید.

2 دیدگاه ها

  1. سینا گفت:

    سلام خیلی سایت خوبی دارید اطلاعات مفید درباره خرما صادراتی به مخاطبین منتقل میکنید واقعا خسته نباشید

  2. محسن طاووسی گفت:

    سلام صادرات خرما از ایران به کدام کشور ها انجام میشود و کدام کشورها بیشتر خواهان و خریدار خرما صادراتی ایران هستند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Buy now